fbpx

Frivillig hos Frimat

Hei alle sammen!

Idag har jeg vært i hjulpet i frikirka med friMat. Frimat er et frivillig arbeid hvor de får inn mat fra lokale matbutikkene i området. Mye av maten de får inn er mat butikkene egentlig skulle kastet, men FriMat tar det heller imot og deler det ut til folk som kan trenge den ekstra maten. Visjonen dems er : Vi drømmer om at overskuddsmat som kastes i landet vårt, skal gis til mennesker som trenger hjelp til å få hverdagen til å gå rundt. Vi tror at å gi en pose med mat kan være en kjærlighetshandling, som viser at vi bryr oss om våre medmennesker og som formidler Guds kjærlighet til den enkelte.

Jeg har selv vokst opp i frikirka, og hørt masse om FriMat. Dette gjorde de enda gøyere for meg og selv kunne delta på dette. Idag var jeg med å sorterte maten og la de oppi poser, klare for å bli hentet av de som trenger det. Butikker hiver mye mat hver dag, mat som fint enda kan spises men ikke lenger følger butikkenes kriterier for salg av mat. Jeg ble sjokkert over hvor fin all maten FriMat fikk inn var, og er utrolig glad for at det finnes folk som de på FriMat som setter denne maten til god nytte.

Du kan lese me om FriMat her: http://krsandfrikirke.sitegen.no/customers/krsfk/a/607/Hva_er_FriMat? 

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier: 

Instagram: TRYKK HER 

Facebook:  TRYKK HER

Vil du eller noen du kjenner samarbeide med meg? Send meg en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Catwalk ready
Spart og spart og nå kom den endelig i posten
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på