Kunst og uttrykk

79140878_287902098795733_3531697177380257792_n
 Jeg har alltid vært glad i å male og uttrykke meg kunstnerisk, om det kommer til å danse, synge eller maling. Det flotte med det er at man ikke trenger å være kjempeflink i det så lenge det kan glede deg. Å at man får uttrykt seg.
 
De bildene jeg er mest fornøyd med lagde jeg når jeg uttrykke vonde følelser. Å det å se at smerte kan gjøres til noe vakkert er fascinerende. Naturen er en stor inspirasjonskilde og andre menneskers uttrykk. Jeg håper noen kan finne inspirasjon i det jeg gjør også. Jeg er ingen mester i å male, men jeg føler ikke et behov for det heller. Man må ikke være best i noe for at det skal være bra nok.
 
 
 
 
 
Det jeg maler er veldig abstrakt, så man kan se og tolke det som man selv vil. Det er noe fint med å ikke bruke ord til å beskrive hvordan man har det noen ganger. Men heller bare flyte å uttrykke følelsene med fek. Farger og form å at andre kan tolke det på sin egen måte.
 
Det jeg digger med denne generasjonen er at det er så mange kreative mennesker der ute. Det er en generasjon med nye visjoner for fremtiden på en helt ny måte. Jeg er stolt over hvem retning generasjonen går i. Klimakrisen er et eksempel av mange eksempler. Også at vi føler oss frie til å lage musikk, bli dansere, bloggere, skatere, designere, modeller ect. Alt fra A til Å. Det er så mye forskjellig og det er veldig fascinerende at man lager sin egen mening og finner sin egen vei. For å ikke nevne hvor modige de er. Respekt. Alt dette er også kunst i mine øyne og ikke minst inspirerende og motiverende.
 
 
 
 
 
 
Facebook : https://m.facebook.com/Matilde-veien-til-Miss-Norway-2020-110189807128957/
Instagram: Mlundhf

Om noen er interessert i å være sponsor eller kjenner noen kontakt meg gjerne

95270305
No more cold Turkey
Ett steg rett retning
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på