fbpx

Kunst og uttrykk

84350268_181705643045219_8671001631560564736_n
 Jeg har alltid vært glad i å male og uttrykke meg kunstnerisk, om det kommer til å danse, synge eller male. Det flotte med det, er at man ikke trenger å være kjempeflink i det, så lenge det kan glede deg. Viktig at man også får uttrykt seg.
 
De bildene jeg er mest fornøyd med, er de jeg malte da jeg uttrykte vonde følelser. Det å kunne se at smerte kan gjøres til noe vakkert,er fascinerende. Naturen er en stor inspirasjonskilde, og andre menneskers uttrykk. Jeg håper noen kan finne inspirasjon i det jeg gjør . Jeg er ingen mester i å male, men jeg føler ikke et behov for det heller. Man må ikke være best i noe, for at det skal være bra nok.
 
 
 
 
 
 
Det jeg maler er veldig abstrakt, så man kan se og tolke det som man selv vil. Det er noe fint med å ikke bruke ord til å beskrive hvordan man har det noen ganger. Men heller bare flyte å uttrykke følelsene med fek. Farger og form å at andre kan tolke det på sin egen måte.
 
Det jeg digger med denne generasjonen er at det er så mange kreative mennesker der ute. Det er en generasjon med nye visjoner for fremtiden på en helt ny måte. Jeg er stolt over hvem retning generasjonen går i. Klimakrisen er et eksempel av mange eksempler. Også at vi føler oss frie til å lage musikk, bli dansere, bloggere, skatere, designere, modeller ect. Alt fra A til Å. Det er så mye forskjellig og det er veldig fascinerende at man lager sin egen mening og finner sin egen vei. For å ikke nevne hvor modige de er. Respekt. Alt dette er også kunst i mine øyne og ikke minst inspirerende og motiverende.
 
 
 
 
 
 
 
Facebook : https://m.facebook.com/Matilde-veien-til-Miss-Norway-2020-110189807128957/
Instagram: Mlundhf

Om noen er interessert i å være sponsor eller kjenner noen kontakt meg gjerne

95270305
No more cold Turkey
Ett steg rett retning
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på