fbpx

Lazy Days!

I dag har jeg hatt en utrolig avslappende dag, med det varer ikke lenge. Det er mye som står på agendaen, og masse som skal planlegges. Jeg er en stor kontroll-freak, som vi kan kalle det. I dag er min planleggings dag. Jeg må skaffe sponsorer og dyktige mennesker som kan hjelpe meg på ferden, til Miss Universe Norway. Jeg er allerede godt i gang. 

b2ap3_thumbnail_liug.jpg

Jeg må også tilføye at jeg har spist en ganske sunn lunsj, noe jeg faktisk er stolt av. Jeg har valgt fra og med i dag, å legge bort colaen og popkornet, noe som funker bra hittil. Men se på den deilige lunsjen min. Jeg er imponert.
Jeg har brukt Kesam vanilje, havregryn og blåbær. namnam! Det er utrolig mettende, og jeg anbefaler det på det sterkeste.

b2ap3_thumbnail_iukhjl.jpg

b2ap3_thumbnail_hei.jpg

Ha en super dag videre!

Location (Map)

Sandefjord, Norway
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Et steg nærmere!
En spennende hverdag i Næringslivsutvalget

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på