fbpx

Mye skjer selv om verden er satt på pause

Hei igjen kjære dere<3

For en uke! Det er så utrolig mye som skjer, men samtidig veldig lite. Det er som om hele verden har stoppet opp, og alt er satt på pause. Hjemmeskole er mye mere stress enn det jeg hadde trodd, i forbinnelse med at det er vanskeligere å forstå pensum. For ikke så lenge siden fikk klassen min også beskjed om at eksamen skal foregå hjemme/digitalt. Det er noe som skremmer meg, tenk om noe galt oppstår!?!

Som butikkarbeider jobber jeg som vanlig, men det er mange tiltak som må tas hensyn til i disse tider. Vi må ofte sprite håndtak, korver og vogner. Siden jeg jobber på slik folkerik plass, er jeg absolutt i faresonen for å bli smittet! Likevel er jeg ikke redd for denne sykdommen, og har et håp om at dette går fort over.

Men selv om verden har stoppet opp en periode, er fortsatt vi deltagere i full sving med å planlegge de nye aktivitetene vi skal gjennomføre. I dag har jeg vært på Sørlandssenteret for å kjøpe en del ting, inkludert bikini til finalebildene/bikinibildene. Det er sjeldent så få folk på senteret, nesten alle prøverommene var stengte og vaskedamen desinfiserte alt som går an å desinfisere.

Foto: Stig Repstad 

Alt av fotografer, sponsorjakt og frivillig aktiviteter er mye vanskeligere å komme innenfor nå, da de fleste holder seg hjemme. Ingen sosiale aktiviteter blir arrangert, og alt som var arrangert er avlyst! Akkurat nå er det svært vanskelig å planlegge aktiviteter med andre mennesker, pga smittefare. Jeg har full forståelse for at folk er redde og bekymret for korona-smitten, men dette kommer til å gå fint<3 Jeg håper ting kan komme til normalt ganske fort så vi kan fortsette med hverdagen, skole, eksamner, jobb og ikke minst Miss Norway<3

 

Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?ref=aymt_homepage_panel&eid=ARBUHbnTQWR7IfcxTB5Ld5EcK2FX405TZODoQ7jKbDONygE5uYUEIqWfk1bNDr5ZjbQbOE3hSWqCk1NT

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/

 

Fredrikstad Blad i dag!
Catwalk kurs pt. 2
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på