fbpx

Catwalk kurs pt. 2

Hei dere! Håper alle har det bra :)

Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg har jeg vært på enda et catwalk kurs og tenkte å skrive litt mer rundt det i dag. Søndag 8. mars var det nemlig nok et catwalk kurs i Oslo, med coachen Klara Szalai og Miss International Norway 2019, Henriette Hauge. 
Vi kunne velge mellom å dra på et av kursene eller begge, og ettersom jeg vil ha så mye øving og erfaring jeg kan få, bestemte jeg meg for å delta på begge. Det var litt mindre skummelt andre gang siden jeg visste mer hva det gikk ut på, men det var likevel ganske utfordrende. 

Foto: Aksel Jahre Mustaparta

Jeg fikk flere nye tips og hjelp og føler jeg vet akkurat hva jeg behøver å jobbe mer med nå for å kunne bli så bra som mulig på catwalken. Jeg syntes det er utrolig gøy å se fremgang og trives faktisk bare mer og mer på høye hæler!

Etter dette andre kurset kjente jeg veldig på viljestyrken og motivasjonen min til å ville mestre det enda bedre og ikke gi opp selvom ting ikke alltid går helt etter planen. Det skjedde en liten ulykke ca midt i kurset, jeg skadet meg ikke heldigvis, men det gjorde at jeg måtte fortsette kurset uten skoene på, men jeg gjorde så godt jeg kunne likevel ettersom jeg ikke bare ville sitte å se på! 
Alt har blitt helt bra igjen og jeg bruker nå disse hjemmedagene vi har til å øve enda mer og bli enda tryggere i høye sko!

Foto: Knut Yrvin, Aksel Jahre Mustaparta, Amine Victoria 

På kurset fikk jeg også møtt enda flere av jentene i konkurransen, og må virkelig si hvor flotte og hyggelig absolutt alle er. Gleder meg masse til å treffe de igjen når det blir tid for det! 

Foto: Knut Yrvin

Ha en fin dag videre 
___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Mye skjer selv om verden er satt på pause
Catwalk kurs i Oslo!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på