fbpx

Catwalk kurs pt. 2

Hei dere! Håper alle har det bra :)

Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg har jeg vært på enda et catwalk kurs og tenkte å skrive litt mer rundt det i dag. Søndag 8. mars var det nemlig nok et catwalk kurs i Oslo, med coachen Klara Szalai og Miss International Norway 2019, Henriette Hauge. 
Vi kunne velge mellom å dra på et av kursene eller begge, og ettersom jeg vil ha så mye øving og erfaring jeg kan få, bestemte jeg meg for å delta på begge. Det var litt mindre skummelt andre gang siden jeg visste mer hva det gikk ut på, men det var likevel ganske utfordrende. 

Foto: Aksel Jahre Mustaparta

Jeg fikk flere nye tips og hjelp og føler jeg vet akkurat hva jeg behøver å jobbe mer med nå for å kunne bli så bra som mulig på catwalken. Jeg syntes det er utrolig gøy å se fremgang og trives faktisk bare mer og mer på høye hæler!

Etter dette andre kurset kjente jeg veldig på viljestyrken og motivasjonen min til å ville mestre det enda bedre og ikke gi opp selvom ting ikke alltid går helt etter planen. Det skjedde en liten ulykke ca midt i kurset, jeg skadet meg ikke heldigvis, men det gjorde at jeg måtte fortsette kurset uten skoene på, men jeg gjorde så godt jeg kunne likevel ettersom jeg ikke bare ville sitte å se på! 
Alt har blitt helt bra igjen og jeg bruker nå disse hjemmedagene vi har til å øve enda mer og bli enda tryggere i høye sko!

Foto: Knut Yrvin, Aksel Jahre Mustaparta, Amine Victoria 

På kurset fikk jeg også møtt enda flere av jentene i konkurransen, og må virkelig si hvor flotte og hyggelig absolutt alle er. Gleder meg masse til å treffe de igjen når det blir tid for det! 

Foto: Knut Yrvin

Ha en fin dag videre 
___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Mye skjer selv om verden er satt på pause
Catwalk kurs i Oslo!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på