fbpx

Live radiointervju med NRK Troms og Finnmark!

20220321_1722551

Hei alle sammen!

I dag fikk jeg være med på live radio i NRK Troms og Finnmarks ettermiddagssending! Det synes jeg var utrolig spennende, og første gangen jeg har vært med på live sending. Jeg var veldig nervøs, og selv om jeg hadde øvd på hva jeg skulle si og hvordan jeg skulle svare på spørsmål, snublet jeg mye over ordene mine og uttalte en del ord feil. Mine svar i intervjuet var ikke like flytende som jeg hadde ønsket og jeg var ganske misfornøyd og lei meg etter intervjuet var over, men man er ikke alltid flink første gang man prøver å gjøre noe, og det tar masse øving å bli flink, så jeg har troen at intervjuer i framtiden blir bedre.

I intervjuet snakker jeg om hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway, litt om hva konkurransen går ut på, og kommentarer til kritikere som ikke synes noe om skjønnhetskonkurranser.

Jeg er takknemlig for å få sjansen til å snakke på radio, og jeg håper at dette gir meg muligheten til framtidige intervjuer!

Sendingen kan høres HER. Mitt intervju starter 02:03:27.

Håper dere alle har det bra, og vi snakkes!

Klem,

Rebecca

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

New York -Dag 5
Blitt besøksvenn!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på