fbpx

Join me in my journey to Miss Norway 2022!

Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Sør-Varanger. Jeg er født i Kina, oppvokst i Norge, og har bodd i USA, så personligheten min har en heftig blanding mellom kinesisk, norsk, og amerikansk kultur. Dette gjør meg kjempegøy å være og snakke sammen med!

En av mine hjertesaker og som jeg er veldig...

Join me in my journey to Miss Norway 2022!

Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Sør-Varanger. Jeg er født i Kina, oppvokst i Norge, og har bodd i USA, så personligheten min har en heftig blanding mellom kinesisk, norsk, og amerikansk kultur. Dette gjør meg kjempegøy å være og snakke sammen med!

En av mine hjertesaker og som jeg er veldig lidenskapelig om er definitivt mental helse. Selv om psykisk helse blir snakket om gradvis mer i medier, er det fortsatt en stigma rundt mental helse som dveler i bakgrunnen. Dette må vi forandre!

Jeg tok utdanning i musikk i USA, så jeg driver mye med musikk i fritiden. Jeg fordypet meg i fløytespill og studerte dette på universitet, men jeg spiller også litt piano og gitar i fritiden. Visuell kunst er også noe jeg synes er kjempegøy. Jeg gir gjerne et startkurs i origami til de som spør snilt ;)

Jeg har en undulat, som er min beste venn og den største skravlekoppen som finnes. 


Ønsker du å jobbe med meg, eller kjenner du noen som kunne tenke seg å jobbe med meg? Da må du ikke nøle med å kontakte meg på epost rebeccahua.business@gmail.com eller melding på Facebook eller Instagram!

 

More

Happy Thanksgiving! Hvordan feirer jeg Thanksgiving nå som jeg ikke bor i USA lenger? + Hva kan man gjøre med tørre lepper om vinteren?

Dinner-date Jeg var på restaurant!

Alle vet at man vanligvis feirer Thanksgiving i USA med kalkun, stuffing, potetmos, saus, mais, tranebærsaus, og gresskarpai. Dette var hva jeg var vant med de årene jeg bodde i USA. Thanksgiving er ikke en like stor greie i Norge som i USA, og jeg personlig synes det er for mye bry å lage et stort måltid og invitere hele familien når julemiddagen vare er en måned unna. Samtidig ville jeg feire Thanksgiving for nostalgias skyld, så jeg dro på restaurant med kjæresten og spiste reinsdyr i stedet for kalkun. Er man i Norge kan man gjerne gjøre en norsk vri på det!

Hva er egentlig Thanksgiving?

Thanksgiving er en høytid som feires i forskjellige land på forskjellige dato i USA, Canada, og andre land. Det er for å feire velsignelsen av innhøsting. Historien bak Thanksgiving er for å feire at vennlige amerikanske indianere tok i mot pilgrimene fra England, der de sammen hadde festmåltid med kalkun og mais.

Nå til dags feirer de fleste familier Thankgiving ut av tradisjon og ikke for å feire suksessful høst. De samler familier og har et stort festmåltid sammen. For mange amerikanere er Thankgiving viktigere enn julemåltid, og feires med både bedre mat og mer entusiasme enn julemåltid.

Det er mange variasjoner på måltider. Kalkun brukes ikke alltid lenger, og det er mange som bruker skinke i stedet. Veganere lager seg gjerne en kjøtterstatning. Det er ikke lenger faste regler for hva man spiser, og man kan da kose seg med hva som helst!


Det var veldig koselig å dra på restaurant med kjæresten.

Det som var litt flaut for meg var at jeg hadde pirket leppene mine så mye grunnet angst at jeg hadde sår på leppene, som du kan se fra bildet ovenfor! Jeg vil gripe sjansen til å vise dere at jeg som skjønnhetsutøver ikke er perfekt hele tiden og at jeg har ting jeg sliter med også. Hvis du har angst og sliter med OCD lignende symptomer føler jeg deg godt, og du er ikke alene!

Det er ekstra vanskelig for meg å ikke plukke på leppene mine spesielt når det er vinter og tørt. Hvis du sliter med det samme, kan det hjelpe å bruke leppepomade, og veldig mye av det! Jeg bor i et av Norges tørreste steder, så både hud og lepper kan bli tørre, og da klarer jeg ikke å la de være.

Det kan også hjelpe å få seg luftfukter hjemmet. Om man vil fuktighetsgjøre lufta på en mer økonimisk måte, kan man sette på en kasserolle med vann og koke det. Men være obs på at ovnplater skal aldri være på uten tilsyn.

Håper at dette kan hjelpe, og vi snakkes snart!

Klem,

Rebecca


Ønsker du å jobbe med meg eller kjenner du noen som kunne tenke seg å jobbe med meg? Da må du ikke nøle med å sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sende meg melding på sosiale medier!

Facebook

Instagram

  79 Hits
79 Hits

Det er veldig mange former for veldedighetsarbeid: språkhjelp hos Frelsesarméen!

Veldedighet-frelsesarmeen Fra venstre til høyre: elev, kjære Kirsten Greiner Ovesen, leder av dette prosjektet, og meg!

I dag var jeg frivillig hos Frelsesarméen på språkhjelp for innvandrere eller andre som trenger litt ekstra øving i å prate norsk! Dette er noe jeg følte sterkt for, fordi jeg har vært flyktning selv en gang, og husket hvor vanskelig det var for meg å lære meg et nytt språk.

Jeg var på Frelsesarméen i Kirkenes, der de har startet en ny aktivitet der man kan melde seg som frivillig i å være språkhjelp som kalles "snakk sammen", og jeg er utolig glad for at jeg fikk være med på det første arrangementet og være med å gi tilbakemelding og ideer!

Det var veldig koselig å sette seg ned og spille brettspill og lære bort norsk. Jeg følte at jeg hadde mye å bidra med, og jeg følte at jeg var en betryggende figur, siden det var en del ungdommer og unge voksne der, og jeg var rundt samme alder, og jeg hadde en gang vært i deres sko.

Dette er definitivt noe jeg kommer til å være med på ukentlig. Jeg gleder meg til å hjelpe til med å forbedre og gjøre dette til en trivelig aktivitet for alle!

Har du lyst til å bli frivillig? Du kan enten go til frivillig.no, eller gå til Frelsesarméens nettsider eller til din lokale Frelsesarmée! Det er alltid noen du kan hjelpe!

Litt om Frelsesarméen:

Frelsesarméen har hjulpet de som har det vanskelig i Norge siden 1888. Det er 144 av hardt og godt arbeid! I dag finnes Frelsesarméen i over 130 land. Du kan finne ut mer på Frelsesarméens nettside.


Ønsker du å jobbe med meg? Da må du ikke nøle med å sende meg epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sende meg melding på sosiale medier!

Facebook

Instagram

  93 Hits
93 Hits

Vil inspirere andre: presseoppslag i Sør-Varanger avis

Sr-Varanger Bilde: Sør-Varanger Avis

Da har jeg fått enda et presseoppslag etter intervju på fredag, denne gangen i Sør-Varanger avis! Tusen takk til Silje Ingebrgtsen for dyktig journalisme og utrolig hyggelig og koselig intervju!

Jeg snakker litt om det å kunne ha suksess selv om man starter med ingenting:

Jeg snakker om stigma rundt missekonkurranser:

Jeg forteller om mangfoldet i Miss Norway:

Og ikke minst: mental helse!

Jeg gleder meg til å skaffe sponsorer og representere Finnmark på en god måte!

Hele artikkelen kan leses HER.

Det var utrolig trivelig å kunne ha et fysisk intervju. Silje var også smilende og veldig hyggelig å prate med. Jeg gleder meg til flere presseoppslag i framtiden og nye opplevelser!


Ønsker du å jobbe med meg eller kjenner noen som kunne tenke seg å jobbe med meg? Da må du ikke nøle med å kontakte meg på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sende meg melding på sosiale medier!

Instagram

Facebook

  168 Hits
168 Hits

Absolutt BESTE måten å fjerne sminke på for alle typer hud som du ikke har prøvd enda!

COVER_20211120-153754_1

De fleste jeg kjenner fjerner sminken sin med sminkeservietter eller sminkefjerner på cotton pads. Det er jo enkle måter å fjerne sminken sin på. Men jeg og de rundt meg har opplevd at dette ikke er det beste for huden, ettersom våtservietter ikke fjerner sminken ordentlig, men dytter sminken mer rundt i ansiktet. Dessuten klarer du alltid å finne noe sminkerester igjen, uansett hvor mange våtservietter du bruker, selv etter at du har vasket ansiktet. Hvis du har opplevd dette har jeg den beste løsningen for deg og huden din!

Cleansing Oil.

Men vent... Jeg har oljete hud, blir ikke cleansing oil et dårlig valg for huden min?

Svaret er nei, det gjør det faktisk ikke! Man bruker cleansing oil til å fjerne sminke, ekstra olje og annet smuss fra ansiktet. De er laget for å være skånsom for huden din, og kan til og med hjelpe deg hvis du har oljete hud!

Men hvordan bruker man cleansing oil?

Alle har jo sin metode, men her er min metode, og fungerer uansett hvor mye sminke jeg har på meg!

Dette gjør du:

 1. Ta en god mengde cleansing oil i håndflaten, og gni det sammen.

2. Gni det nøye i ansiktet, nakke, og alle områder som du ønsker å fjerne sminke, men ikke for hardt for å unngå slitasje på hud.

3. Ta en ren, fuktig vaskeklut og skånsomt tørke vekk sminke og cleansing oil.

 

4. Om det fortsatt er sminkerester, gjør steg 1-3 på nytt.

5. Ansiktet ditt bør være rent og tørt nå!

 

6. Vask med skånsomt ansiktsvask.

7. Ta på toner/fuktighetskrem.

8. TADA! Sminkefri og sunn hud!

Et enkelt tips for å ha god hud er å drikke nok vann! Jeg glemmer seg ofte å drikke vann i løpet av dagen, så her er en påminnelse for deg å drikke vann. Ta godt vare på deg selv til neste gang, og vi snakkes snart!

Klem,

Rebecca


Vil du ha flere makeup tips i framtiden? Da bør du følge meg på sosiale medier!

Facebook

Instagram


Ønsker du å jobbe med meg? Da må du ikke nøle med å kontakte med på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller send meg melding på sosiale medier!

  113 Hits
Emneord:
113 Hits

Julestemning i november med Chris Medina, Pernille Øiestad, Eirik Næss og Lars Støvland!

Julekonsert-cover Fra venstre: Chris Medina, meg, Eirik Næss og Pernille Øiestad

Dette innlegget er ikke sponset.

I dag ble julestemningen sparket i gang med en fantastisk vakker og hjertevarmende konsert her i Kirkenes av Chris Medina, Eirik Næss, Pernille Øiestad, og Lars Støvland. Juleturne rundt i Norge har blitt en tradisjon for Chris og teamet, ettersom dette er sjette året på rad de har kjørt gjennom Norge og medbragt glede til nordmenn av alle alder.

Da har de started årets turne i Kirkenes, og kjører deretter sørover til byer i hele landet. Denne konserten er noe jeg anbefaler sterkt for hele familien når de ankommer din by!

Jeg har vært på denne julekonserten før i Bodø, og jeg må bare si at den har bare blitt bedre. Kvaliteten og lidenskapen som disse artistene legger i musikken sin er utrolig. Man hører at de har brukt mye tid på å øve, og at de virkelig elsker det de gjør.

Tårene rann da Chris sang "What are words", som er den sangen han er mest kjent for. Pernille har en utrolig kraftig stemme, men som samtidig har en mykhet i det. Imponert er en underdrivelse når jeg skal si hva jeg føler om gitarspillet hans. Ikke minst, Lars er dyktig på både piano og trommer, og hadde noen vakre pianosoloer.

Jeg gleder meg allerede til neste års konsert, og begynner nå å tenke på jul!

Håper alle dere har det bra, så snakkes vi snart!

Klem,

Rebecca


Ønsker du å jobbe med meg? Da må du ikke nøle med å sende meg mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller sende meg melding på sosiale medier!

Instagram

Facebook

  170 Hits
Emneord:
170 Hits

Det er vakkert å ta vare på seg selv: presseoppslag i iFinnmark

20211113_10240_20211116-101934_1 Det er vakkert å ta vare på seg selv!

Hei alle sammen! Da har jeg fått enda et presseoppslag, denne gangen i iFinnmark. Tusen takk til Emma Hoff for dyktig journalisme og veldig trivelig intervju!

Jeg snakker litt det om å ta vare på seg selv. Mange fokuserer på å ta vare på andre, men glemmer at seg selv er viktige også.

Jeg snakker også om mental helse og det om å søke hjelp når man har det vanskelig:

Jeg forteller om målet med å delta på skjønnhetskonkurranse:

"Målet er å bevise for meg selv at jeg er vakker og sterk nok til å klare dette. Også vil jeg inspirere andre som kjenner på vonde tanker om seg selv, sier Rebecca."

Hele artikkelen kan leses HER.

Det er kjempegøy og veldig motiverende å se seg selv på trykk, og jeg gleder meg til flere presseoppslag i framtiden og de utfordringene som kommer!

Klem,

Rebecca


Ønsker du å følge med på min reise til Miss Norway 2022? Da kan du gjøre dette på sosiale medier!

Instagram

Facebook


Ønsker du å jobbe med meg? Da må du ikke nøle å kontakte med på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sende meg melding på facebook!

  309 Hits
309 Hits
Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på