fbpx

Presseoppslag i Subjekt!

subjekt-presseoppsla_20220319-203259_1

Hei alle sammen!

Etter et koselig og fint intervju med Torill Gustafson, fikk jeg et presseoppslag i subjekt.no. Jeg var glad for at jeg endelig fikk et intervju med henne i forrige uke, ettersom vi hadde planlagt det lenge, men ble utsatt og utsatt på grunn av krigen i Ukraina og at jeg ble syk. Jeg hadde ikke hørt om Subjekt før jeg fikk kontakt med Torill, så jeg synes at det er kjempekjekt å ha funnet ei kulturavis med god journalistikk og interessante artikler om kultur i Norge!

I artikkelen snakker jeg om kommentarer jeg har fått pga mitt utseende, med noen kommentarer fra Knut Yrvin. Jeg snakker også om min reaksjon til negative kommentarer og litt om min bakgrunn.

Hele artikkelen kan leses på subjekt.no

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

La oss rocke mangfold
Når ting ikke går helt etter planen.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på