fbpx

Mamma er på sykehuset...

fotograf: Roger Myrland

Hei dere!

Nå sitter jeg hjemme og slapper av på sofaen. For noen timer siden så tok jeg bussen tidlig hjem fra skolen, pga. en telefon jeg fikk av mamma. Forrige uke så hadde hun falt på jobben (barnehagen) som gjøre at hun brekte albuen. Hun var da på sykehuset noen dager før hun fikk komme hjem. Hun fikk vite at bruddet var veldig komplisert, som betydde at hun måtte operere. Men det var faktisk så komplisert at hun ikke kunne operere hvor som helst, men hun måtte til Trondheim.

Så da jeg ble ringt hadde hun fått time på St. Olav sykehus. Jeg måtte komme hjem og hjelpe henne med og pakke og ordne ting til hun skulle reise. Hun skal operere albuen i morgen. Det gleder jeg meg til slik at hun får fikset armen og det lenger ikke gjør så vundt! - Selv om det kommer til å ta en stund før alt går til normalt. 

Så nå sitter jeg alene hjemme. Jeg har heldigvis fått varmet opp gårsdagens middag haha. Det er litt ensomt men det går jo fint! Jeg skal være alene hjemme til ca. torsdag tror jeg. Heldigvis har jeg en del å gjøre som betyr at jeg fyker opp og ned uansett!

Ønsker mamma masse lykke til med operasjonen<3

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

Bli med på kjøttfri mandag du også
Intervju med Kongsvinger avis
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på