fbpx

Mange takk, en død, et dump og en eksamen

Hei alle!

Jeg har hele tiden syntes at det å skrive blogginnlegg er noe som er gøy, men. Det er nemlig et men her, jeg har hatt et stort fokus på at det jeg skriver skal være interessant å lese. Jeg har ikke ønsket å skrive bare for å skrive og i den tiden vi er inne i nå er det utrolig vanskelig å skulle skrive noe som er veldig interessant. I den siste tiden som har vært nå har det skjedd utrolig mye, men utrolig lite. Det høres kanskje rart ut, men det er slik det er.

Jeg har jo startet å studere. Og forrige uke tok jeg min første eksamen i sosialt arbeid, så dere får krysse fingrene med meg om at den gikk fint. Så da sier det jo seg selv at jeg har hatt mer enn nok med studier i det siste i hvert fall! For litt siden kom jeg hjem fra Nederland og sitter nå derfor i en karantene. Siden jeg har digitale studier nå så lar jo det seg gjøre. Jeg trengte en liten pause fra den normale unormale hverdagen vi har havnet inn i etter først å ha blitt dumpet for så å se en veldig nær venn og mitt største forbilde dø. 

Så dere skjønner kanskje at det har vært litt mye i det siste.. men men, jeg har det i bunn og grunn fint nå og er ganske flink til å prioritere meg selv og mine behov slik at jeg ikke drukner helt.

Jeg ønsker å takke Miss Norway for alt de har gitt meg og for denne utrolige reisen! Nå er det bare litt over en uke igjen til finalen og det er en skrekkblandet fryd jeg sitter med. Jeg er den personen som stresser på seg feber og blacker ut i handlingsøyeblikket. Så dere får alle krysse fingrene for at jeg klarer å snuble meg over senen og stotre frem talen min XD!

Alt i alt så har reisen vært helt utrolig, jeg har fått dele mange av mine meninger og synspunkter på en slik måte jeg ikke hadde klart uten Miss Norway. Jeg har deltatt på relativt mange veldedige oppdrag og til og med blitt ambassadør for veldedighetsorganisasjonen HjerteromOA. Jeg har også fått Kwan AS som sponsor og synes det har vært veldig stas. Jeg har vært med på catwalk og ønsker bare å si at jeg aldri har klart å gå på høyehæler før, aldri hatt noen øving i det så det i plutselig få utfordringen på MINST 12 cm. høye stillethæler har vært en kjempeutfordring, men også utrolig morsomt! Jeg har også stått en del modell og funnet ut at dette var utrolig gøy, bildene av meg har vært utstilt og jeg vet at om en liten stund blir nye bilder av meg som BLÅ stilt ut! Så det er veldig gøy!

Jeg ønsker også å takke alle de andre herlige deltakerne jeg har blitt kjent med og alle dere som har hjulpet til både alle de som er "backstage" og dommerne som møter til finalen! Dette har vært en utrolig stor reise og jeg er veldig glad for at jeg kan dele den med akkurat dere! Jeg gleder meg til jeg sitter dement på gamlehjemmet og bare husker disse tidene, hvor jeg ler av Knuts vitser eller hygger meg med jentene. Ser på meg selv med selvironi og kan le av hvordan jeg går i høyehæler eller huske all nervøsiteten rundt finalen! Jeg gleder meg MAX! 

Men gjennom alle de tingene jeg jeg har fått være med på igjennom Miss Norway er det særlig en ting jeg setter stor pris på. Og det er endringen som har skjedd med meg som person. Ikke bare har jeg fått mer selvtillit, og kan gå med rak og stolt rygg, jeg har også fått et annet syn på mennesker gjennom all veldedigheten jeg har gjort og ved det å kunne formidle mine syn og tanker videre, sette ord på det og få gode tilbakemeldinger om at jeg også klarer å endre noen andres syn, sånn at kanskje det er enda fler som vil hjelpe, støtte og motivere andre. Det setter jeg stor pris på! Så Tusen takk for det! 

Så Alex, jeg håper jeg har og gjør det stolt, hvil i fred kjære! Du både var og vil alltid være mitt største forbilde! Jeg lover å hjelpe Hjerterom videre, alt skal nok bli bra. Jeg lover også å gjøre så godt jeg kan på finalen og vil alltid ha deg med meg!

Fotograf: Rick Schmitz

Mange klemmer fra meg,

Christina

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Den gode naboen, alle trenger en!
Sylvia's Swimwear
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på