fbpx

Jeg er en snill, omsorgsfull person med stort hjerte hvor det er plass til mange. Jeg er kreativ og utadvendt. Jeg får fine kommentarer på at jeg alltid smiler og på at jeg alltid er så positiv. Jeg trener kampsport og har vært trener i både Taekwondo og Nunchaku i nesten 4 år, elevene jeg trener er alt fra 3-50 år. I tillegg elsker jeg å reise, oppleve eventyr og nye ting, vi har blant annet dratt til India for å besøke et barnehjem. 

Mange takk, en død, et dump og en eksamen

Hei alle!

Jeg har hele tiden syntes at det å skrive blogginnlegg er noe som er gøy, men. Det er nemlig et men her, jeg har hatt et stort fokus på at det jeg skriver skal være interessant å lese. Jeg har ikke ønsket å skrive bare for å skrive og i den tiden vi er inne i nå er det utrolig vanskelig å skulle skrive noe som er veldig interessant. I den siste tiden som har vært nå har det skjedd utrolig mye, men utrolig lite. Det høres kanskje rart ut, men det er slik det er.

Jeg har jo startet å studere. Og forrige uke tok jeg min første eksamen i sosialt arbeid, så dere får krysse fingrene med meg om at den gikk fint. Så da sier det jo seg selv at jeg har hatt mer enn nok med studier i det siste i hvert fall! For litt siden kom jeg hjem fra Nederland og sitter nå derfor i en karantene. Siden jeg har digitale studier nå så lar jo det seg gjøre. Jeg trengte en liten pause fra den normale unormale hverdagen vi har havnet inn i etter først å ha blitt dumpet for så å se en veldig nær venn og mitt største forbilde dø. 

Så dere skjønner kanskje at det har vært litt mye i det siste.. men men, jeg har det i bunn og grunn fint nå og er ganske flink til å prioritere meg selv og mine behov slik at jeg ikke drukner helt.

Jeg ønsker å takke Miss Norway for alt de har gitt meg og for denne utrolige reisen! Nå er det bare litt over en uke igjen til finalen og det er en skrekkblandet fryd jeg sitter med. Jeg er den personen som stresser på seg feber og blacker ut i handlingsøyeblikket. Så dere får alle krysse fingrene for at jeg klarer å snuble meg over senen og stotre frem talen min XD!

Alt i alt så har reisen vært helt utrolig, jeg har fått dele mange av mine meninger og synspunkter på en slik måte jeg ikke hadde klart uten Miss Norway. Jeg har deltatt på relativt mange veldedige oppdrag og til og med blitt ambassadør for veldedighetsorganisasjonen HjerteromOA. Jeg har også fått Kwan AS som sponsor og synes det har vært veldig stas. Jeg har vært med på catwalk og ønsker bare å si at jeg aldri har klart å gå på høyehæler før, aldri hatt noen øving i det så det i plutselig få utfordringen på MINST 12 cm. høye stillethæler har vært en kjempeutfordring, men også utrolig morsomt! Jeg har også stått en del modell og funnet ut at dette var utrolig gøy, bildene av meg har vært utstilt og jeg vet at om en liten stund blir nye bilder av meg som BLÅ stilt ut! Så det er veldig gøy!

Jeg ønsker også å takke alle de andre herlige deltakerne jeg har blitt kjent med og alle dere som har hjulpet til både alle de som er "backstage" og dommerne som møter til finalen! Dette har vært en utrolig stor reise og jeg er veldig glad for at jeg kan dele den med akkurat dere! Jeg gleder meg til jeg sitter dement på gamlehjemmet og bare husker disse tidene, hvor jeg ler av Knuts vitser eller hygger meg med jentene. Ser på meg selv med selvironi og kan le av hvordan jeg går i høyehæler eller huske all nervøsiteten rundt finalen! Jeg gleder meg MAX! 

Men gjennom alle de tingene jeg jeg har fått være med på igjennom Miss Norway er det særlig en ting jeg setter stor pris på. Og det er endringen som har skjedd med meg som person. Ikke bare har jeg fått mer selvtillit, og kan gå med rak og stolt rygg, jeg har også fått et annet syn på mennesker gjennom all veldedigheten jeg har gjort og ved det å kunne formidle mine syn og tanker videre, sette ord på det og få gode tilbakemeldinger om at jeg også klarer å endre noen andres syn, sånn at kanskje det er enda fler som vil hjelpe, støtte og motivere andre. Det setter jeg stor pris på! Så Tusen takk for det! 

Så Alex, jeg håper jeg har og gjør det stolt, hvil i fred kjære! Du både var og vil alltid være mitt største forbilde! Jeg lover å hjelpe Hjerterom videre, alt skal nok bli bra. Jeg lover også å gjøre så godt jeg kan på finalen og vil alltid ha deg med meg!

Fotograf: Rick Schmitz

Mange klemmer fra meg,

Christina

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

 

1700 Hits

En liten oppdatering fra meg

Hei alle!

Her er en liten oppdatering fra meg :)

Akkurat nå er jeg omtrent på vei ut døren med treningstøy, munnen full av mat, fremdeles en noterende hånd etter dagens studier og en liten oppdatering til dere. 

De siste to ukene har gått kjempefort! Og det har skjedd så utrolig mye. Jeg har startet på studier i Fredrikstad. Der skal jeg ta en sosionom utdanning, men grunnet Korona er det digital undervisning, noe som er like greit for per nå har jeg ingen steder å bo i Fredrikstad. Det er mulig vi nå skal starte med fysiske oppmøter på tirsdager, men da skal jeg klare å pendle :). I tillegg til dette hadde treningssenteret vårt 5 års jubileum på mandag, hvor vi hadde en kjempemorsom trening med gode venner og mimring.

Så alt i alt, her har det ikke skjedd så mye spennende, men det skjer noe hele tiden. Men, jeg er flink til å ta litt pauser og da spiller jeg Animal Crossing og leverer insekter til Flick ;)

Fotograf: Daniel Millan

 

Ønsker dere alle en strålende dag videre!

Mange klemmer fra meg<3

1217 Hits

7 grunner til å starte med kampsport!

Hei alle!

I dag åpner treningssenteret opp igjen og jeg skal gi dere 7 gode grunner til å starte med kampsport. Kampsport har nemlig så utrolig mange positive sider!

 

  1. Mestringsfølelse  

 

 

  1. Bedre selvtillit

 

 

fotograf: Julie Jacobsen 

 

  1. Du lærer deg selvforsvar

 

  

 

  1. Godt fellesskap og du får en tilhørighet

 

 

  

  1. Du lærer å slåss, så du aldri trenger å slåss.

 

 

 

 6. Du forbedrer personligheten din i form av et nytt perspektiv på samfunnet og verden!

 

 

 fotograf: Julie Jacobsen 

 

  1. Du får også alle de godene man får av trening, som bedre form, bedre søvn o.l.

 

 

Poenget mitt da er det at jeg virkelig ville anbefalt dere å ta turen innom treningssenteret vårt, bli med på en prøvetime nå som vi snart åpner opp igjen. Dere vil som sagt møte alltid glade mennesker, latter og moro. Kom innom, si hei og bli med! Nintai Nunchaku og Hwa Rang Holmen holder til i Nye Vakåsvei 64, på Holmen i Asker. 

Her har dere linker direkte til facebook sidene der er det også postet videoer slik at du kan trene og øve hjemme!

Nintai Nunchaku:

https://www.facebook.com/groups/634042583396289/

Hwa Rang Holmen, (Taekwondo)

https://www.facebook.com/HwaRangHolmen/

Tusen takk til Kwan.as på Holmen for spons, så fantastiske treninger og mange år med latter, jeg gleder meg til å skape enda flere minner med dere!

Klem fra Christina <3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

1198 Hits

"Hvordan kan du som offer smile og le?"

Hei alle!

I dag skal jeg snakke om noe en del kanskje synes er litt ubehagelig og kanskje det er litt vanskelig å forså. Jeg ønsker å gjøre deg der ute oppmerksom på akkurat dette. Dagens tema er mishandling. Jeg har ikke tenkt til å spesifisere hvilken type mishandling for det er uvesentlig.

Etter å ha jobbet med en del ulike mennesker via blant annet veldedig arbeid har jeg lagt merke til noe. Og det er dette.

Jeg ønsker å gjøre deg der ute oppmerksom på at ofre i misshandlingssaker ofte kan føle at dine handlinger er like ille som selve mishandlingen. Det spiller ingen rolle om mengden en person har blitt mishandlet, eller hvordan type mishandling det er. Ikke egentlig hvor grov den er heller. For det er hvert enkelt individ som opplever denne mishandlingen som også tar skaden. De vil derfor også ta skade i ulik grad, andre bedre eller verre uansett hvor grov mishandlingen har vært.

(Fotograf Julie Jacobsen, redigert på av meg blåmerker og sår er også redigert på)

Ofre blir ofte tvilt på. Selvfølgelig skal ingen bli urettferdig straffet. Men den skaden ofre tar av å bli tvilt på, av å ikke bli hørt og av å ikke bli tatt på alvor. Den er grusom den. Vi kan ta et eksempel som de fleste vil kjenne til, Natascha Kampusch. Hennes fangenskap og hendelse er helt grusom og grotesk. Selv etter at han som kidnappet henne og holdt henne til fange får hun kommentarer som «du klarer deg for bra til at alt du sier er sant», «ingen som har opplevd dette ville sett slik ut» eller kanskje den verste.. «hadde det faktisk hendt hadde du ikke smilt og ledd så mye nå».

Så kjære deg, du som stiller deg kritisk til mennesker som sier de har opplevd ting. Barn som er mishandlet, voksne som er skadet eller hva det enn er. Tro på dem, støtt dem og la de profesjonelle ta seg av jobben sin.

Hilsen fra Christina

 

And to all my foreign friends whoget worried when they see the picture, the picture is manipulated!

 

Julie Jacobsen: https://www.facebook.com/JulieJacobsenAS

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

1296 Hits

Mange ganger verdensmester!

Hei alle!

I går hadde jeg en trening med han som er mange ganger verdensmester i freestyle (triksing;-)) i Nunchaku. Vi hadde en freestyleøkt og det var utrolig morsomt! Han er utrolig dyktig! Joris er fra Nederland og vi hadde derfor en dobbel økt over VideoChat. Det gikk overraskende bra!

Jeg har snakket litt om treningssenteret før og det er ikke uten grunn at jeg ønsker å skryte litt av dem. Kwan.as har to forskjellige kampsporter, det er altså Nunchaku og Taekwondo. Vi holder til på Holmen i Asker og jeg vil virkelig anbefale dere å komme en tur innom og delta på trening eller bare se på.

Jeg er selv trener og kan derfor informere om at vi er veldig fleksible og treningen passer for alle aldre. Jeg har selv hatt elver nede i 3 års alderen og elever på over 60! Det er derfor ingen unnskylding til ikke å prøve. 

Poenget mitt da er det at jeg virkelig ville anbefalt dere å ta turen innom, bli med på en prøvetime netter sommerferien. Dere vil møte alltid glade mennesker, latter og moro. Kom innom, si hei og bli med! Nintai Nunchaku og Hwa Rang Holmen holder til i Nye Vakåsvei 64, på Holmen i Asker. 

Her har dere linker direkte til facebook sidene der er det også postet videoer slik at du kan trene og øve hjemme!

Nintai Nunchaku:

https://www.facebook.com/groups/634042583396289/

Hwa Rang Holmen, (Taekwondo)

https://www.facebook.com/HwaRangHolmen/

Tusen takk til Kwan.as på Holmen for spons, så fantastiske treninger og mange år med latter, jeg gleder meg til å skape enda flere minner med dere!

Klem fra Christina <3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

 

1085 Hits

Hvor havner jeg til neste år?

Hei alle!

I dag tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på hva som har skjedd i det siste! Jeg synes det er vanskelig å skulle skrive noe når det ikke er så mye som skjer, men nå har det jo faktisk skjedd litt så da tenkte jeg å fortelle litt om den siste uken<3

Jeg startet uken med vitnemålsutdelingen min! Nå er jeg ferdig med 13 års skolegang. På en måte er det deilig, det å endelig kunne kalle seg student. På en annen måte er det litt vemodig og trist at jeg ikke skal møte alle de flotte folkene dag ut og dag inn. Samtidig har karakterene mine aldri vært bedre så da er det jo like greit å gi seg på topp ;-)

Jeg har søkt på alt fra Agder til Alta neste år. Jeg håper på å forbli i nærområdet, for jeg føler meg ikke helt ferdig her. Og er ikke helt klar for å sette dette livet på pause. Jeg har søkt en sosionomutdanning hvor førstevalget mitt er OsloMet, så jeg krysser fingre og tær for at jeg kommer inn der!

Ellers har jeg hatt late dager i solen og kost meg med venner. Jeg har vært mye på stranden og tatt sikkelig ferie. Og det er så deilig! Pappa er også hjemme fra Nederland så jeg har vært et par dager med han på hytta også.

En liten oppdatering om Embla også. Katten vi kjøpte etter å ha mistet den forrige... Embla er ingen Embla, men en Solan... Det var altså ikke en jente, men en gutt

Og dere! Jeg trenger fremdeles stemmer! Så vær så snill hjelp meg mot finalen! Send "MISSU 6" til 1963!

Det koster 20 kr per stemme og du kan stemme så mange ganger du vil!

Mange klemmer fra meg, Christina <3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

 

1020 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på