fbpx

En liten oppdatering fra meg

Hei alle!

Her er en liten oppdatering fra meg :)

Akkurat nå er jeg omtrent på vei ut døren med treningstøy, munnen full av mat, fremdeles en noterende hånd etter dagens studier og en liten oppdatering til dere. 

De siste to ukene har gått kjempefort! Og det har skjedd så utrolig mye. Jeg har startet på studier i Fredrikstad. Der skal jeg ta en sosionom utdanning, men grunnet Korona er det digital undervisning, noe som er like greit for per nå har jeg ingen steder å bo i Fredrikstad. Det er mulig vi nå skal starte med fysiske oppmøter på tirsdager, men da skal jeg klare å pendle :). I tillegg til dette hadde treningssenteret vårt 5 års jubileum på mandag, hvor vi hadde en kjempemorsom trening med gode venner og mimring.

Så alt i alt, her har det ikke skjedd så mye spennende, men det skjer noe hele tiden. Men, jeg er flink til å ta litt pauser og da spiller jeg Animal Crossing og leverer insekter til Flick ;)

Fotograf: Daniel Millan

 

Ønsker dere alle en strålende dag videre!

Mange klemmer fra meg<3

Perfekt Champions League finale
GÅ FOR MS 2020
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på