fbpx

Midweek

Midweek Foto: Studio Hodne

Hei hei alle!  

Håper dere alle har det fint.  

Jeg har nettopp kommet hjem fra gymmen. Har hatt noen dager av nå.  

Mandag var en kjempe produktiv dag. Som vanlig startet jeg uken med trening for eldre på et eldrehjem i Fredrikstad. Denne uken hadde jeg laget nytt treningsprogram og spilleliste. Det var gøy å endelig få testet det ut. De siste årene har de for det meste kjørt samme treningsrutine i trimgruppen, så de virket veldig fornøyde med litt forandring. Jeg merker også hvor positiv uken min blir når jeg får starte mandagen med den flotte gjengen.  

Mandag ettermiddag hadde jeg avtalt shoot med fotografen min Pål fra Studio Hodne. Vi har utvekslet ideer og inspirasjon til shooten i flere uker. Som dere sikkert vet er det ikke lenge til semifinale bilder skal leveres inn. Det blir utrolig gøy å se bildene til alle. Jeg er så spent på det ferdige resultatet. Denne gangen fikk vi med oss en MUA på teamet. Fantastiske Tonje Bøe ordnet flere sminkelooks i løpet av ettermiddagen/kvelden. Og vi var først ferdig med photoshooten i 21 tiden.  

Etter så mange uker med forberedelser, var det godt å endelig få den fotograferingen unnagjort. Selv om jeg elsker å være foran kamera, så krever det mye planlegging og tid. Takk til det fantastiske teamet for en morsom og gøyal kveld. 

Jeg gleder meg til å dele de ferdige bildene med dere her på bloggen, og på Instagram. 

Ellers ha en flott dag videre! 

-Isabel  

 

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor, så kontakt meg gjerne på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Instagram

 

Stedet du kan få hjelp og hjelpe!
Bytta ut pelsen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på