fbpx

Stedet du kan få hjelp og hjelpe!

Hei dere!

I dag har vært en utrolig fin og givende dag, jeg har nemlig jobbet som frivillig for Nesodden ressurskafé sin gratisbutikk. Dette er en fantastisk organisasjon drevet av frivllige og som har som formål å bidra med integrering og mangfold og redusere fattigdom på Nesodden. Ressurskaféen tilbyr utlevering av gratis mat, leker og klær i tillegg til å invitere til gratis middager og sosiale treff med ulike aktiviteter. 

I dag var gratisbutikken åpen og jeg var der hele dagen og hjalp til med sortering og rydding i lokalet, som er ganske viktig da det er mange generøse mennesker som gir mye av klær og ulike ting til butikken, som må settes på plass. Alt i butikken er gratis og absolutt alle er velkomne inn for å ta meg seg noe de liker eller behøver hjem. Dette er noe jeg syntes er utrolig bra ettersom det ikke bare er bra for de som ikke har så mye penger til å kjøpe nye ting selv, men det er også veldig bra for miljøet da det hjelper stort til med gjenbruk! Frivillige har også med seg hjemmelagde kaker som alle kan forsyne seg av og gjennom dagen i dag kom det mange ulike mennesker innom som jeg håper og tror hadde en positiv opplevelse og fikk med seg noen fine ting hjem. 

Jeg er oppvokst på Nesodden og er veldig heldig med at jeg og min familie ikke har slitt økonomisk, men slik er jo ikke for alle, det finnes mange familier her ute som ikke har så mye penger og som sliter med det hver dag. Man tenker kanskje ikke så ofte over det, men man vet aldri hvilke utfordringer menneskene som man bor på samme sted som en har, og noen sliter til og med med å få mat på bordet, så det ressurskaféen gjør og bidrar med er så utrolig viktig. Jeg syntes også det er helt unikt og jeg er veldig glad for å kunne bidra i akkurat denne organiasjonen som hjelper mennesker i nettopp samme kommune og nærmiljø som jeg bor og er oppvokst i! 

Til slutt vil jeg oppfordre alle, uansett hvilke økonomiske forutsetninger du har, som enten bor på eller besøker Nesodden og ta en tur innom eller spre ordet om ressurskaféen/gratisbutikken. Facebook siden deres finner dere her, og nettsiden med mer informasjon er linket her, og ønsker dere å bidra med penger kan man vippse til #85009. 

_________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Flere bilder
Midweek
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på