fbpx

Jeg er stolt av meg selv.

Jeg er stolt av meg selv.

Sponset innlegg

Hei mine kjære lesere! 

Nå skal jeg skrive et innlegg som handler om fra starten av konkurransen mot slutten av konkurransen. Jeg har ønsket å være med i Miss Norway konkurransen siden jeg var 13 år gammel. Laget meg Miss Norway profil for 2 år siden. Jeg har ventet på den dagen hvor jeg får mail av Miss Norway ledelsen hvor det står at jeg er med i konkurransen. Den dagen jeg fikk den mailen, sjekket jeg mailboksen min sent. Første jeg gjorde var å vekke mine foreldre og hoppe av glede. 

Denne reisen fra dag 1 har lært meg fornuftige og praktfulle ting. Jeg har blitt selv sikker, jeg har forstått hvor viktig det er å ha selvtillit og jeg har blitt mer forståelse full på det meste rundt meg. Dagens samfunn er blitt snudd opp ned, og jeg som en kvinne som kommer fra et fritt land har rett til å si mine meninger og jeg har forstått hvor viktig det er å bruke stemmen sin.  Min stemmer er makt, din stemme er makt. 

Starten av konkurransen. 

I Januar var det mitt første møte med Miss Norway ledelsen og noen av jentene som også var på kurset. Den dagen var vi ca 20\25 jenter. Til sammen i konkurransen var vi 40 jenter som konkurrerte. Nå sitter jeg her og er finalist blant 15 jenter til sammen. 30.juli er finalen. 

Kurset var lærerikt og spennende. I februar var det semifinale. Det var ca. 20 jenter som ikke ble med videre. Jeg var veldig spent den dagen, og ventet på å få svar om jeg var med videre eller ikke. Klarer ikke å beskrive følelsen da jeg fikk meldingen at jeg er med videre. Lykke følelse! 


 

 Noe du kanskje ikke visste?  Vi var 3 jenter fra Kristiansand i starten, nå er det kun meg igjen av oss 3. I denne konkurransen er jeg den yngste av alle deltagerne. 


 

Før semifinalen hadde jeg photoshoot i Kristiansand fra morgen til kveld sammen med min faste fotograf Julianne Fredin Larsen. Photo shooten var et krav fra ledelsen. Det måtte være klart før semifinal utvalget. Her er noen bilder fra februars shoot. 

Denne dagen startet jeg også på min presentasjons video. Det er virkelig hard konkurranse hvor du må virkelig sette av deg tid og bruke den fornuftig. Presentasjons videoen var jeg samarbeidet sammen med Dejan Zejn Djukic. Dejan Z.D er svært dyktig og jeg er veldig takknemlig at han ønsket å samarbeide sammen med meg i konkurransen. 


 

Fre februar og frem til april jobbet jeg hardt med å skaffe meg sponsor og presse. Min første sponsor var før semifinalen. I februar fikk jeg mitt første spsonsor kontrakt sammen med Shapes Fitness i Kristiansand. Trenings senteret er toppers og har effektfulle trenings apparater som du ikke finner på andre trenings sentere. Miljøet her var også topp. Det å samarbeide med Shapes Fitness treningsenter var fornuftig av meg. De har heiet, støttet og hat troen på meg i konkurransen.

Min andre sponsor er PIZZABAG.no. Jeg er veldig takknemlig at jeg får være med på denne nye ideen som skal ut i markedet snart. Det har blitt allerede populært og det å se seg selv på plakater, bokser og så og si snart i alle pizza resturanter er helt utrolig. Det å samabreide sammen med pizzabag er fantastisk. De gir meg råd, hjelper meg og støtter meg fullt i konkurransen. 

Det var noen krevende, lærerike, flotte og gode måneder. Jeg har ikke super krefter, så jeg må jobbe for at mine mål skal oppfylles. Det å skaffe seg sponsor var det mest krevende for meg i denne konkurransen. I konkurransen har jeg klart å skaffe meg 2 sponsors som nevnt over. 

I løpet av disse måneder hadde jeg flere photoshoots, det var mye om meg i presseoppslag og jeg fikk masse oppmerksomhet. For meg alt dette er noe jeg stor trives med. Det var ofte jeg ble stoppet av folk og unge jenter ønsket å ta bilder med meg. Det for meg er bare hyggelig og koselig.

Mine presseoppslag: 

http://www.krsby.no/nyheter/kristiansandsjenter-til-semifinalen-i-miss-universe-norway-46917

http://www.krsby.no/nyheter/christine-og-selina-fra-kristiansand-kan-bli-verdens-vakreste-44919

http://www.ta.no/nyheter/skien/sauherad/to-telemarkinger-videre-i-finalen-i-miss-universe/s/5-50-204892

http://www.tv2.no/v/1028692/

http://www.kristiansandavis.no/?id=1916

http://www.varden.no/nyheter/selina-har-dromt-om-a-bli-miss-universe-siden-hun-var-13-1.1498853

http://www.krsby.no/nyheter/christine-og-selina-fra-kristiansand-kan-bli-verdens-vakreste-44919

http://www.ta.no/kultur/miss-universe/selina-ilincic/dette-har-vart-en-drom-siden-jeg-var-13-ar/s/5-50-180464

http://www.venneslatidende.no/kjop-tilgang?aId=1.1502231

+Radio Grenland


 

 

I mars sendte jeg mail til God Morgen Norge TV2.  Jeg ønsket å styrke unge og eldre mennesker som blir mobbet. For meg er dette en viktig sak å snakke om og bry seg om. Jeg fikk raskt svar fra GMN hvor de ønsket meg som gjest i programmet. Jeg var litt nervøs,men gikk veldig fint i løpet av noen få sekunder. Programlederen var utrolig hyggelig og det samme til alle som jobbet i studioet. Det er forresten min første gang jeg skulle gå live på TV og første gang jeg skulle fortelle mine opplevelser som jeg gikk igjennom da jeg var yngre. Etter denne dagen fikk jeg utrolig mange positive meldinger, jeg ble til og med stoppet i Oslo av noen jenter hvor de hadde nettopp sett meg på TV og hvor godt forbilde jeg var. Meldingene jeg fikk var rørende og fantastiske. Det at jeg har blitt et forbilde for mange der ute varmer hjerte mitt enormt. Det at jeg har hjulpet og gitt styrke til både unge jenter og gutter er virkelig en følelse som er ubeskrivelig. 

Dere kan se intervjuet her: http://www.tv2.no/v/1028692/


 

Jeg valgte å melde meg inn som frivillig arbeid hos dyrebeskyttelsen i Kristiansand. Dyr er jeg svært svak for. Jeg kan lett starte å gråte hvis jeg ser et dyr ikke har det bra, lider eller har skader. Det å støtte og vise omsorg til dyrene er like mye verdt som å hjelpe et menneske som trenger hjelp. Dyr og mennesker setter jeg på lik linje. 

Valgte også å melde meg frivillig hos røde kors. Orrganisasjonen er opptatt av å oppdage, hindre og lindre menneskelig nød og lidelse. Jeg valgte å melde meg inn som frivillig fordi jeg bryr meg om mennesker, jeg bryr meg om mennesker som er rundt meg. Det å hjelpe, skader ingen og vil aldri noensinne være skadelig eller en dårlig ide!

 


 Mars var også en måned hvor jeg og de andre jentene var på catwalk kurs. Catwalk for meg er null problem. Jeg har siden jeg var liten lært meg å gå på høye heler. Jeg elsket, virkelig elsket å gå med høye heler. Så klart, det er utfordinger og mange nyttige tips jeg kan lære hver dag, i hvert fall i denne konkurransen. Det finnes så mange ulike måter å gå catwalk på. Denne dagen var super trivelig og ikke minst lærerik dag med nyttige tips og svar fra ledelsen og Martine Rødseth som ble kåret til Miss Norway 2015.  Jeg spurte den dagen Martine om hvordan det var i USA, hun fortalte fra dag 1 til slutt. Virkelig en drøm. For meg er Martine Rødseth motivasjon og inspirerende smart kvinne og ikke minst er hun virkelig god hjertet person.

Photo\Privat

I april hadde jeg min andre shoot. Denne gangen befinner photoshooten seg i Porsgrunn. Jeg er ganske fornøyd med Julianne F.L som fotograf, derfor valgte jeg henne som min faste fotograf i denne konkurransen. Jeg stor trives foran kameraet og jeg har det alltid morro sammen med menneskene jeg samarbeider med. Det er viktig å være seriøs men det er også viktig å trives og ha det morro. Vi startet tidlig og sluttet rett før kvelden. 

Flere shoots var det gjennom alle disse ukene. I tillegg var det mye filming på gang for at min presentasjons video skulle være ferdig i april. I april var det på tide å vite hvem som gikk videre til finalen. Noen dager før vi fikk vite hvem som gikk videre til finalen, hadde vi frist når vi skulle bli ferdig med Miss Norway presentasjons videoen. Det var den ene dagen, hvor vi skulle sette oss ned å gjøre ferdig redigeringen av videoen. Vi satt til ca kl. 02 på natta,men det var verdt det! Dere kan sjekke ut videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=8ixd75U_YGI

 

Under her får dere se flere bilder fra flere ulike photoshoots som jeg har hat med min faste fotograf og hvor jeg har tatt bilder av meg selv. Jeg som sagt stor trives foran kamerat og for meg er dette det jeg har drømt om. Det at jeg kan kalle meg finalist og at jeg kan være den som vinner i år er helt utrolig følelse. 


 

I slutten av juni hadde vi BEAUTY CAMP! Fra morgen til langt ut på kvelden tilbringte vi dagen rett og slett perfekt. Vi gikk gijennom det som skal gjøres på finale dagen.  For meg var denne dagen en lærerik dag på mange måter. Det er virkelig en konkurranse hvor man lærer fornufitge ting som man kan se opp til uansett alder man er i. Jeg ble bedre kjent med jentene og første gang jeg traff alle. 

Sponsore: GoFit, Produkt ASEA\RENU28 og voss vann. 

Innleget om spsonsore fra beautycamp kan du lese her: http://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/beauty-camp-1-1.html

Photo: Armand Dommer

 

Siste jeg gjorde før finalen var min siste photoshoot og siste presseoppslag. Jeg valgte denne gangen temaet norskt. Bunad, natur, fjell og norsk flag var det jeg valgte til sist. Det ER som regel oftest første innlegg og siste innlegg som er topp innlegg som fanger leserens opperskomhet. Derfor valgte jeg å slutte med det jeg er stolt av og hvor jeg er stolt av å være Norsk statsborger og hvor stolt jeg er av vårt vakkre land. 

Denne dagen hadde jeg med meg en journalist fra TA.no. Hun valgte å lage repotasje om meg, det kommer idag eller i løpet av helgen. Gleder meg til å dele det med dere. 

 

Til slutt er vi nå her 8 dager igjen til finalen hvor jeg er takknemelig for å ha kommet så langt. Konkurransen handler ikke bare om å se bra ut, her må du vise hvem du er som person innerst inne. Hvordan du ønsker å bidra og vise samfunnet at som kvinner har vi rettigheter og stemme hvor vi kan påvirke samfunnet fra negativt til postivit, og ikke minst bidra med ideer og være målrettet for sine enge valg og det du ønsker å bruke stemmen din til i dagens samfunn. Det handler også om å inspirere og motivere andre til å være seg selv uansett hvor du befinner deg. Jeg er finalist, og jeg er helt vanlig person som det du er. 

Uansett hvordan det ender opp den 30.Juli om jeg vinner eller ikke, er jeg stolt av meg selv av å ha kommet så langt og hvor jeg er blitt smartere ,hvor jeg har lært og fått mye mer erfaringer i livet mitt. Jeg har gjort mitt beste og hvert ord kommer fra innerst inne. Jeg gjør mitt aller beste for å være en god rollemodell i samfunnet vårt.  

 

Ønsker du at jeg skal vinne, kan du stemme på meg ved å sende '' Missu 15 til 1963'' (10,kr) . Tusen takk til alle dere som har heiet, støttet og fulgt meg fra starten av. 

-Selina Ilincic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIN REISE I MISS NORWAY
FRA START - TIL SLUTT
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på