fbpx

MIN REISE I MISS NORWAY

//Inneholder reklame

 

 

Fra starten til slutten

Dette året har jeg lært så utrolig mye! Jeg føler selv at jeg har blitt sterkere, lært mye om både meg selv og andre mennesker og fått oppleve så utrolig masse! Og når den første meldingen på mobilen plinget inn, om at jeg hadde kommet videre i konkurransen, var jeg verdens lykkeligste men også litt redd for å delta. Dette har vert drømmen fra jeg var lita, og lagde missebåndene av toalettpapir. Nå satt jeg med muligheten for å delta i hendene mine! I dag derimot, er det ni dager til vi står på scenen i Oslo! Så nå dere, tenkte jeg å fortelle dere litt om min reise i Miss Universe Norway 2016!

Foto Niclas Halvorsen 

 

 

Ting som vi har fått til underveis i konkurransen

 

Presseoppslagene

Radio Trondheim 5

Trd.BY 5 

Øyene 1 

Adressavisa

 

 

Foto Adressavisa 

 

Veldedig arbeid

 

Kirkens nødhjelp

Innsamlingen gikk til å hjelpe mennesker som sliter av fattigdom, og de siste årene har Kirkens nødhjelp nådd mennesker i katastrofesituasjoner, i flyktningeleirer og i fattige lokalsamfunn. De kjemper for at de fattige alltid skal ha tilgang til rent vann. Forurenset vann er en av årsakene til at svert mange mennesker i u-land dør. 

Hittil har de samlet inn 32 651 318 norske kroner og vi fikk samlet inn flere tusen kroner når vi igjennom Strindheim Kirke gikk bøsseinnsamling med årets konfirmantkull.

 

Siste bildet er lånt fra Kirkensnodhjelp.no

 

Sponsorene 

 

Det å få en samarbeidspartner tror jeg vi alle var enige om at kom til å bli vanskelig når vi startet med dette. Det å markedsføre seg selv godt nok til at noen vil satse på akkurat deg. Etter flere turer i Trondheim Sentrum og utallige mailer og telefoner, fikk jeg mine to herlige sponsorer! 

 

- Norane AS 

som tar posisjoner i fast eiendom.

 

- Skinbeauty By Christine

Skinbeauty består av to herlige jenter! Christine og Tonje. Christine som driver med alt av hudbehandlinger og vipper - ja egentlig det meste i fjeset, mens Tonje har peeling og skrubb på kroppen samt negler. 

 

 

Her ser dere vippene lagt av Christine 

 

 

Lina-Therese kjoledesigneren

Lina er kjolesponsoren min. Hun er ei utrolig dyktig jente! Kan ikke vente med å gå over scenen på finaledagen med kjolen hun har designet og sydd! 

 

 

Foto Lina-Therese

 

Høydepunkter i Miss Norway

 

Herlighet så mye jeg har opplevd i denne perioden på 6 og en halv måned, og jeg tenkte jeg skulle dele noen av opplevelsene mine med dere. 

 

Starten

Da meldingen tikket inn på mobilen min ble jeg utrolig lykkelig! Jeg opprettet en profil i 2013 også for å se hvordan det var. Hva jentene som konkurrerte gjorde for å nå så langt som mulig, men som 14/15 åring var det jo en selvfølge at jeg ikke kom videre. Jeg fikk øynene veldig opp for missekonkurranser, og skrev mailer til Miss Teen USA og alt annet av hva jeg kom over, om det var mulighet for å delta - noe det ikke var. Jeg fant også ut da et det er så utrolig mange useriøse missekonkurranser der ute. Husker jeg var utrolig skuffet når jeg innså at drømmen om å delta i en konkurranse i en missekåring Florida forble en drøm, og bestemte meg for at med en gang jeg er gammel nok for Miss Norway skal jeg delta! Jeg hadde også en dagbok fra TOPP hvor jeg skrev om drømmen. Helt uvirkelig å sitte å lese tilbake på dette nå og tenke at jeg faktis er i finalen, i konkurransen jeg drømte om for så lenge siden. 

 

 

Misseskolen i blogging, presse og sponsorer og Beauty-Camp

Følelsen av å sette seg på flyet på tur til Oslo for å gå på Misseskole var så uvirkelig. Det føltes så rart jeg jeg som 17 år hadde fått låv til å delta på dette. Yngst av alle og 8 dager før fristen for å fylle 18 gikk ut - 1 Juli. Misseskolen var lærerik og vi lærte om trappetrinnsystemet - altså hvordan vi skulle jobbe oss oppover i konkurransen. På beautycampen lærte vi også mye om hvordan vi skulle posere og gå på scenen av Martine, som ble kåret til vinner i fjord. 

 

 

Foto Armand Dommer 

 

Innsamling til Kirkens Nødhjelp

Sammen med årets konfirmanter i Strindheim Kirke fikk jeg muligheten for å hjelpe til å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp. Å samle inn penger til andre mennesker som trenger det er noe jeg brenner for! Å hjelpe andre mennesker er fantastisk, og det at så mange mennesker er med å gir støtte er så flott å se! 

 

Bildet er lånt fra kirkensnodhjelp.no

 

 

Kjoledesigneren Lina-Therese

Etter masse hjelp fra mange snille kvinner her i Trondheim, kom jeg i kontakt med flotte Lina-Therese! Dette må være et av de største høydepunktene! Makan til dame det der! Helt fantastisk tvers igjennom synes nå jeg! Vi møttes i Oslo for å se på stoff sammen, og kjolen jeg skal bruke i finalen er sydd av henne. Den er i marineblå! 

 

 

 

 

Beauty and Bubbles med skinbeauty

Så glad jeg ble når jeg fikk invitasjonen på facebook om jeg ville delta på en Beauty and Bubbles aften med samarbeidspartneren min Skinbeauty. Dette var at vi skulle kose oss sammen alle sammen. Vi var på salongen deres og koste oss med champagne og frukt mens vi hørte på foredrag om ulike kremer og behandlinger.

 

 

 

”Sommervikar” på Radio Trondheim

”Her kom det ei jente å banka på å sa ”Hei kan æ snakk?”” Et lignende sitat som dette kom fra Bård som er eier og driver av Radio Trondheim. Men når dagens radiomennesker er så travle så må man ty til andre muligheter, da. Så jeg endte opp med å få være på radio flere dager på rad. Jeg tenkte vi snakket om knappe 15 minutter, men dette ble til over to timer!! Personlig rekord over hvor lenge min stemme har vert på radio sammenhengende. Jeg fikk også prøve meg på å lese/synge sangen Firestone av KYGO. Herlighet, kan innrømme at jeg ikke har hørt det opptaket. Litt flau over det? Nesjda. 

 

 

 

Sumobryting som konkurranse

Da Adressavisa ringte å spurte om vi skulle få til et intervju med dem var jeg helt i 100. Med litt rem og tilbake endte vi ut med et vi skulle ta en duell i sumodrakt. Altså vi skulle ha på en stooor drakt også var det om å gjøre å få motstanderen ut av ringen. Jeg tapte, jaja det var utrolig morro uansett! 

 

 

 

 

 

 

Foto Niclas Halvorsen 

 

Det å delta i Miss Norway 2016 har vert en fantastisk reise! Det har vert mye hard arbeid og masse jobb, og du lærer over alt. Masse om verdier, meg selv og det med å være confidently beautiful! Klara som var med på Beauty-Campen sa i en setning at det vakre kommer fra innsiden, og la hånda på brystet. Det er sant dere, og noe vi alle sammen må huske på! Alle sammen er vakre, men de vakreste menneskene er de som stråler fra innsiden! 

 

Jeg unner virkelig jenta som får kronen på hodet den 30 juli! Uansett hvordan det går for min del er jeg utrolig mange erfaringer og ikke minst minner rikere! Jeg er så utrolig glad jeg meldte meg på dette! Og ikke mist tusen takk til alle som har støttet meg og kommet med positive innspill under konkurransen! 

 

 

Foto Armand Dommer 

 

 

 

 

Mitt Miss Norway Eventyr
Jeg er stolt av meg selv.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på