fbpx

selina ilincic er deltaker i Miss Norway

Svar på spørsmål jeg blir ofte stilt + dagens outfit

Svar på spørsmål jeg blir ofte stilt + dagens outfit

Heihei! 

Nå sitter jeg på toget og er på vei innover mot Oslo. Som sagt så er mine tanker bare fokus på et sted. Jeg er kjempe klar for finalen til lørdag! Helt utrolig at det er nå det skjer, virkelig skjer at jeg står på den scenen som finalist. Er utrolig takknemlig. 

Nå tenkte jeg å svare på noen spørmsål jeg blir ofte spurt om. Hvis det er noe du lurer på som du ikke finner svar på i dette innlegget så er det bare kommentere eller sende meg en medling så skal jeg svare så godt jeg kan. Disse spørmsålene under her får jeg nesten hver dag, derfor tenkte jeg å skrive et innlegg hvor jeg svarer på spørsmålene slik at alle kan se. 

Når er finalen?

Finalen er 30.Juli, som vil si nå til lørdag!!

Hvordan føles det å være den yngste i konkurransen?

Det føles helt perfekt, det gjør meg ingen ting at jeg er yngst. Jeg startet tidlig i denne bransjen og jeg er klar over hva konkurransen innebærer og hva må til får å vinne . 

Hvorfor jeg er en verdi vinner som ung?

Jeg er ung, det er jeg klar over, men jeg er en kvinne som jobber mot suksess. Startet med vilje tidlig med dette, jeg lærer og er målrettet person. Jeg er veldig ambisiøs og dyktig i det jeg gjør. Alt dette og denne reisen lærer meg utrolig masse. Alt kan bli bare bedre, og jeg selv blir bedre hvor jeg er selv sikker og har selvtillit som er viktig for hver kvinne i samfunnet. 

Det viktigste er at innerst inne har jeg profesjonalitet, styrke,stil og ikke minst eleganse. Til slutt er jeg en kvinne med sterk stemme med frihet og rettigheter til å bruke den. Jeg gjør meg selv stolt og Norge stolt!

Hvor befinner finalen seg?

I Oslo. Finalen befinner seg på ''Åpen Scene''.

Kommer finalen på TV eller blir det direkte sending? 

Nei, det kommer ikke på TV. Det er muligens det blir direkte sending, men det som er 100% er at det blir laget en film som alle kan se på etter finalen. 

Hvor kan jeg kjøpe billetter? 

Dessverre,alt er utsolgt...

Hvordan kan jeg stemme på deg? 

Du kan stemme på meg ved å sende MISSU 15 til 1963. (10,-) Tusen takk til dere alle som heier, støtter og stemmer på meg. Det betyr utrolig masse for meg, dere er med på å skape en drøm til virkelighet. Tusen hjertelig takk! Dere kan stemme forresten så mange ganger dere ønsker. 

 

Det var det. Håper det var noen gode svar. Jeg ønsker dere alle en strålende helg. Stor klem fra meg! Slenger med et bilde av dagens OUTFIT! (Har blitt spurt om jeg kan legge ut bilder av outfiten min til tider) Here you goo :D 

- Selina Ilincic

 

Snaphat: Selinailincic \\ Instagram: @selinailincic

 

 

 

  1877 Hits
1877 Hits

5 presseoppslag + finale prøving av kjolen.

5 presseoppslag + finale prøving av kjolen.

Hei flotte dere!

Jeg har nå akkurat dusjet etter en god økt. Denne uken tenker jeg ikke på så mye annet enn finalen. Er veldig veldig spent! Siste ukene har jeg forbdredet meg og forbredet meg til finalen. Det er virkelig ikke lenge igjen, 3 dager!! Jeg reiser innover mot Oslo imorgen eller tidlig på fredag. I Oslo har jeg bare tenkt å ta det helt rolig, dra på spa og badstue. Sikkelig avslappende dag før den store dagen!

Denne uken har jeg fått en del opperksomhet i media. I tillegg ble jeg overasket over at det er en HIT nyhet om meg nede i Kroatia og Serbia. Kjente aviser har skrevet om at jeg er finalist i Miss Norway hvor jeg sikter høyt og er finalist. 

Dere kan lese intervjuene under her:

KRSBY - http://www.krsby.no/nyheter/lordag-selina-18-klar-miss-norway-finalen-57672 

FVN IGJENNOM KRSBY: http://www.krsby.no/nyheter/lordag-selina-18-klar-miss-norway-finalen-57672

REPOTAJSE OM MEG I TA.NO: http://www.ta.no/nyheter/telemark/selina-ilincic/miss-norway-finalisten-det-var-mye-hat-kommentarer-og-utfrysing/s/5-50-238412

Nyheter fra utlandet:

http://www.index.hr/black/clanak/slavonka-favoritkinja-za-miss-norveske-norvezani-poludjeli-za-prelijepom-selinom/909120.aspx

http://www.blic.rs/zabava/vesti/lepotica-srpskog-porekla-medu-favoritima-za-mis-norveske/31e2vzm

 


 

I dag tidligere dro jeg til Sandvika for å prøve finale kjolen min. Jeg var utrolig fornøyd! Akkurat den fargen jeg ønsket, stilen, den var rett og slett perfekt og elegant. Jeg gleder meg virkelig til finalen. Min finale kjole er fra Christiane Brudesalong. Flotte damer og flotte kjoler!

Dere kan fortsatt stemme på meg ved å sende MISSU 15 til 1963. Tusen takk til dere alle, virkelig!! 

Stor klem fra meg! 

- Selina Ilincic

 

 

  2302 Hits
2302 Hits

Jeg er stolt av meg selv.

Jeg er stolt av meg selv.

Sponset innlegg

Hei mine kjære lesere! 

Nå skal jeg skrive et innlegg som handler om fra starten av konkurransen mot slutten av konkurransen. Jeg har ønsket å være med i Miss Norway konkurransen siden jeg var 13 år gammel. Laget meg Miss Norway profil for 2 år siden. Jeg har ventet på den dagen hvor jeg får mail av Miss Norway ledelsen hvor det står at jeg er med i konkurransen. Den dagen jeg fikk den mailen, sjekket jeg mailboksen min sent. Første jeg gjorde var å vekke mine foreldre og hoppe av glede. 

Denne reisen fra dag 1 har lært meg fornuftige og praktfulle ting. Jeg har blitt selv sikker, jeg har forstått hvor viktig det er å ha selvtillit og jeg har blitt mer forståelse full på det meste rundt meg. Dagens samfunn er blitt snudd opp ned, og jeg som en kvinne som kommer fra et fritt land har rett til å si mine meninger og jeg har forstått hvor viktig det er å bruke stemmen sin.  Min stemmer er makt, din stemme er makt. 

Starten av konkurransen. 

I Januar var det mitt første møte med Miss Norway ledelsen og noen av jentene som også var på kurset. Den dagen var vi ca 20\25 jenter. Til sammen i konkurransen var vi 40 jenter som konkurrerte. Nå sitter jeg her og er finalist blant 15 jenter til sammen. 30.juli er finalen. 

Kurset var lærerikt og spennende. I februar var det semifinale. Det var ca. 20 jenter som ikke ble med videre. Jeg var veldig spent den dagen, og ventet på å få svar om jeg var med videre eller ikke. Klarer ikke å beskrive følelsen da jeg fikk meldingen at jeg er med videre. Lykke følelse! 


 

 Noe du kanskje ikke visste?  Vi var 3 jenter fra Kristiansand i starten, nå er det kun meg igjen av oss 3. I denne konkurransen er jeg den yngste av alle deltagerne. 


 

Før semifinalen hadde jeg photoshoot i Kristiansand fra morgen til kveld sammen med min faste fotograf Julianne Fredin Larsen. Photo shooten var et krav fra ledelsen. Det måtte være klart før semifinal utvalget. Her er noen bilder fra februars shoot. 

Denne dagen startet jeg også på min presentasjons video. Det er virkelig hard konkurranse hvor du må virkelig sette av deg tid og bruke den fornuftig. Presentasjons videoen var jeg samarbeidet sammen med Dejan Zejn Djukic. Dejan Z.D er svært dyktig og jeg er veldig takknemlig at han ønsket å samarbeide sammen med meg i konkurransen. 


 

Fre februar og frem til april jobbet jeg hardt med å skaffe meg sponsor og presse. Min første sponsor var før semifinalen. I februar fikk jeg mitt første spsonsor kontrakt sammen med Shapes Fitness i Kristiansand. Trenings senteret er toppers og har effektfulle trenings apparater som du ikke finner på andre trenings sentere. Miljøet her var også topp. Det å samarbeide med Shapes Fitness treningsenter var fornuftig av meg. De har heiet, støttet og hat troen på meg i konkurransen.

Min andre sponsor er PIZZABAG.no. Jeg er veldig takknemlig at jeg får være med på denne nye ideen som skal ut i markedet snart. Det har blitt allerede populært og det å se seg selv på plakater, bokser og så og si snart i alle pizza resturanter er helt utrolig. Det å samabreide sammen med pizzabag er fantastisk. De gir meg råd, hjelper meg og støtter meg fullt i konkurransen. 

Det var noen krevende, lærerike, flotte og gode måneder. Jeg har ikke super krefter, så jeg må jobbe for at mine mål skal oppfylles. Det å skaffe seg sponsor var det mest krevende for meg i denne konkurransen. I konkurransen har jeg klart å skaffe meg 2 sponsors som nevnt over. 

I løpet av disse måneder hadde jeg flere photoshoots, det var mye om meg i presseoppslag og jeg fikk masse oppmerksomhet. For meg alt dette er noe jeg stor trives med. Det var ofte jeg ble stoppet av folk og unge jenter ønsket å ta bilder med meg. Det for meg er bare hyggelig og koselig.

Mine presseoppslag: 

http://www.krsby.no/nyheter/kristiansandsjenter-til-semifinalen-i-miss-universe-norway-46917

http://www.krsby.no/nyheter/christine-og-selina-fra-kristiansand-kan-bli-verdens-vakreste-44919

http://www.ta.no/nyheter/skien/sauherad/to-telemarkinger-videre-i-finalen-i-miss-universe/s/5-50-204892

http://www.tv2.no/v/1028692/

http://www.kristiansandavis.no/?id=1916

http://www.varden.no/nyheter/selina-har-dromt-om-a-bli-miss-universe-siden-hun-var-13-1.1498853

http://www.krsby.no/nyheter/christine-og-selina-fra-kristiansand-kan-bli-verdens-vakreste-44919

http://www.ta.no/kultur/miss-universe/selina-ilincic/dette-har-vart-en-drom-siden-jeg-var-13-ar/s/5-50-180464

http://www.venneslatidende.no/kjop-tilgang?aId=1.1502231

+Radio Grenland


 

 

I mars sendte jeg mail til God Morgen Norge TV2.  Jeg ønsket å styrke unge og eldre mennesker som blir mobbet. For meg er dette en viktig sak å snakke om og bry seg om. Jeg fikk raskt svar fra GMN hvor de ønsket meg som gjest i programmet. Jeg var litt nervøs,men gikk veldig fint i løpet av noen få sekunder. Programlederen var utrolig hyggelig og det samme til alle som jobbet i studioet. Det er forresten min første gang jeg skulle gå live på TV og første gang jeg skulle fortelle mine opplevelser som jeg gikk igjennom da jeg var yngre. Etter denne dagen fikk jeg utrolig mange positive meldinger, jeg ble til og med stoppet i Oslo av noen jenter hvor de hadde nettopp sett meg på TV og hvor godt forbilde jeg var. Meldingene jeg fikk var rørende og fantastiske. Det at jeg har blitt et forbilde for mange der ute varmer hjerte mitt enormt. Det at jeg har hjulpet og gitt styrke til både unge jenter og gutter er virkelig en følelse som er ubeskrivelig. 

Dere kan se intervjuet her: http://www.tv2.no/v/1028692/


 

Jeg valgte å melde meg inn som frivillig arbeid hos dyrebeskyttelsen i Kristiansand. Dyr er jeg svært svak for. Jeg kan lett starte å gråte hvis jeg ser et dyr ikke har det bra, lider eller har skader. Det å støtte og vise omsorg til dyrene er like mye verdt som å hjelpe et menneske som trenger hjelp. Dyr og mennesker setter jeg på lik linje. 

Valgte også å melde meg frivillig hos røde kors. Orrganisasjonen er opptatt av å oppdage, hindre og lindre menneskelig nød og lidelse. Jeg valgte å melde meg inn som frivillig fordi jeg bryr meg om mennesker, jeg bryr meg om mennesker som er rundt meg. Det å hjelpe, skader ingen og vil aldri noensinne være skadelig eller en dårlig ide!

 


 Mars var også en måned hvor jeg og de andre jentene var på catwalk kurs. Catwalk for meg er null problem. Jeg har siden jeg var liten lært meg å gå på høye heler. Jeg elsket, virkelig elsket å gå med høye heler. Så klart, det er utfordinger og mange nyttige tips jeg kan lære hver dag, i hvert fall i denne konkurransen. Det finnes så mange ulike måter å gå catwalk på. Denne dagen var super trivelig og ikke minst lærerik dag med nyttige tips og svar fra ledelsen og Martine Rødseth som ble kåret til Miss Norway 2015.  Jeg spurte den dagen Martine om hvordan det var i USA, hun fortalte fra dag 1 til slutt. Virkelig en drøm. For meg er Martine Rødseth motivasjon og inspirerende smart kvinne og ikke minst er hun virkelig god hjertet person.

Photo\Privat

I april hadde jeg min andre shoot. Denne gangen befinner photoshooten seg i Porsgrunn. Jeg er ganske fornøyd med Julianne F.L som fotograf, derfor valgte jeg henne som min faste fotograf i denne konkurransen. Jeg stor trives foran kameraet og jeg har det alltid morro sammen med menneskene jeg samarbeider med. Det er viktig å være seriøs men det er også viktig å trives og ha det morro. Vi startet tidlig og sluttet rett før kvelden. 

Flere shoots var det gjennom alle disse ukene. I tillegg var det mye filming på gang for at min presentasjons video skulle være ferdig i april. I april var det på tide å vite hvem som gikk videre til finalen. Noen dager før vi fikk vite hvem som gikk videre til finalen, hadde vi frist når vi skulle bli ferdig med Miss Norway presentasjons videoen. Det var den ene dagen, hvor vi skulle sette oss ned å gjøre ferdig redigeringen av videoen. Vi satt til ca kl. 02 på natta,men det var verdt det! Dere kan sjekke ut videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=8ixd75U_YGI

 

Under her får dere se flere bilder fra flere ulike photoshoots som jeg har hat med min faste fotograf og hvor jeg har tatt bilder av meg selv. Jeg som sagt stor trives foran kamerat og for meg er dette det jeg har drømt om. Det at jeg kan kalle meg finalist og at jeg kan være den som vinner i år er helt utrolig følelse. 


 

I slutten av juni hadde vi BEAUTY CAMP! Fra morgen til langt ut på kvelden tilbringte vi dagen rett og slett perfekt. Vi gikk gijennom det som skal gjøres på finale dagen.  For meg var denne dagen en lærerik dag på mange måter. Det er virkelig en konkurranse hvor man lærer fornufitge ting som man kan se opp til uansett alder man er i. Jeg ble bedre kjent med jentene og første gang jeg traff alle. 

Sponsore: GoFit, Produkt ASEA\RENU28 og voss vann. 

Innleget om spsonsore fra beautycamp kan du lese her: http://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/beauty-camp-1-1.html

Photo: Armand Dommer

 

Siste jeg gjorde før finalen var min siste photoshoot og siste presseoppslag. Jeg valgte denne gangen temaet norskt. Bunad, natur, fjell og norsk flag var det jeg valgte til sist. Det ER som regel oftest første innlegg og siste innlegg som er topp innlegg som fanger leserens opperskomhet. Derfor valgte jeg å slutte med det jeg er stolt av og hvor jeg er stolt av å være Norsk statsborger og hvor stolt jeg er av vårt vakkre land. 

Denne dagen hadde jeg med meg en journalist fra TA.no. Hun valgte å lage repotasje om meg, det kommer idag eller i løpet av helgen. Gleder meg til å dele det med dere. 

 

Til slutt er vi nå her 8 dager igjen til finalen hvor jeg er takknemelig for å ha kommet så langt. Konkurransen handler ikke bare om å se bra ut, her må du vise hvem du er som person innerst inne. Hvordan du ønsker å bidra og vise samfunnet at som kvinner har vi rettigheter og stemme hvor vi kan påvirke samfunnet fra negativt til postivit, og ikke minst bidra med ideer og være målrettet for sine enge valg og det du ønsker å bruke stemmen din til i dagens samfunn. Det handler også om å inspirere og motivere andre til å være seg selv uansett hvor du befinner deg. Jeg er finalist, og jeg er helt vanlig person som det du er. 

Uansett hvordan det ender opp den 30.Juli om jeg vinner eller ikke, er jeg stolt av meg selv av å ha kommet så langt og hvor jeg er blitt smartere ,hvor jeg har lært og fått mye mer erfaringer i livet mitt. Jeg har gjort mitt beste og hvert ord kommer fra innerst inne. Jeg gjør mitt aller beste for å være en god rollemodell i samfunnet vårt.  

 

Ønsker du at jeg skal vinne, kan du stemme på meg ved å sende '' Missu 15 til 1963'' (10,kr) . Tusen takk til alle dere som har heiet, støttet og fulgt meg fra starten av. 

-Selina Ilincic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1717 Hits
1717 Hits

Jeg overlevde i går på photoshooten, heldigvis!

Jeg overlevde i går på photoshooten, heldigvis!

Hei nydelige dere!

Nå er det ikke lenge igjen til finalen. Det er 10 dager igjen til FINALEN!!. Som sagt så er jeg utrolig spent og tenker ikke på så mye annet i hverdagen min. Min hverdag går ut på å trene, spise sunt og gjøre det jeg må før finalen. I dag da jeg våknet dro jeg å trente, det samme skal jeg imorgen.

Fredag drar jeg til Oslo og blir der frem til søndag. På søndag drar jeg videre til Kristiansand. Mandag har jeg negl time og frisør time. Gleder meg! Freshe meg opp før finalen fra topp til tå. 

I går var jeg på photoshoot med min faste flotte fotograf Julianne Fredin Larsen. Fra kl. 11.00 til 21.30 var vi ute å knipset en del bilder. Første shooten var bunad. Bunad er utrolig vakkert og virkelig noe jeg synes er viktig å få frem. Jeg følte meg utrolig fantastisk og hvor stolt jeg kan være hvis jeg vinner og får æren til å representere Norge i Miss Universe. Den tanken og følelsen er fantastisk god! 

Etter bunad shooten var det båt shoot hvor jeg var først i bikini antrekk ish, deretter i en fin kjole. Etter dette var jeg klar for å hive meg ut i vannet hvor jeg skulle pose på sånn som kan henge etter en båt (Vet ikke hva det heter).. det var ikke lett når farten var  120km\t.. men jeg stor koste meg!  

Da vi var ferdige med båten og før vi var klare for neste shoot dro vi får å spise mat. Neste shoot handlet litt som eventyr. Jeg hadde på meg lang hvit kjole og to hester sammen med meg. Dyr er noe jeg er veldig svak for. Jeg kan lett starte å gråte hvis et dyr lider eller har skader.

Jeg stor koser meg i selskap med dyr og kjærligheten min for dyr er stor. Når du får nær øyekontakt med hest eller hvilket som helst dyr får man en ubeskrivelig god følelse. I hvert fall jeg!

Slutten av shooten løp jeg med hesten, det var ikke lett. Jeg hadde ikke noe sal å sitte på, så det var ikke lett å holde seg fast. Og hva skjedde da?! Jeg falt av hesten. Jeg fløy av, (haha) da jeg traff bakken rullet jeg meg til siden for at ikke hesten skulle snuble i meg eller treffe meg. Heldigvis gikk det ganske så greit, jeg overlevde! 

Slutten av dagen dro vi til Julianne (Fotografen). Vi så igjennom alle bildene og hun fikk faktisk med seg da jeg falt av hesten. 

Ikke for å glemme, så har jeg hatt med meg en journalist fra TA.no som var med oss i noen timer fordi det kommer ut en reportasje om meg. Spennende! Innimellom intervjuet hun meg og tok noen bilder. 

 

Jeg kommer til å legge ut alle bildene fra shooten så fort de er ferdig redigerte. Bildene ble jeg ganske fornøyd med. Akkurat slik jeg ønsket meg. Det å samarbeide sammen med Julianne F.L er helt topp! Blir alltid like fornøyd hver gang. 

Ønsker dere alle en fin onsdag. Her i Skien er det varmt og nydelig vær. Vi blogges! 

Klem fra meg

-Selina Ilincic

 

  1718 Hits
1718 Hits

TIPS til en god frokost \ VIDEO

TIPS til en god frokost \ VIDEO

God morgen! 

En god frokost blir til en bra dag. I dag våknet jeg tidlig, for å dra ut å jogge. Det som toppet da jeg jogget var at det regnet og det var varmt i tillegg. Det er fantastisk deilig. Akkurat nå har jeg spist en god frokost og har tenkt meg å gå til byen fra meg som tar ca. 20 minutter.

Jeg har laget en enkel video som handler om min hverdags frokost. Dere kan se videoen her: TRYKK HER

Det er både sunt og godt. Gir deg energi og du føler deg bra etter å ha spist en god frokost som holder deg i form. Nå tenker jeg å stelle meg for å dra nedover mot byen. Hvis det er noe dere ønsker at jeg lager video om eller et innlegg om, så er det bare å si ifra. Alltid koselig med ideer og tips fra dere. 


 

Foto: Julianne Fredin Larsen

Ha en fantastisk fin torsdag! 

Ønsker du at jeg vinner og blir MISS NORWAY 2016, kan du stemme på meg ved å sende: MISSU 15 TIL 1963. Tusen hjertelig takk!! Det betyr enormt mye for meg. Stor klem fra meg!

-Selina Ilincic 

 

  1302 Hits
1302 Hits

HVORDAN FÅ FIN HUD \ VIDEO

HVORDAN FÅ FIN HUD \ VIDEO

Hei flotte dere! 

Jeg har fått en del spørsmål om huden min og hvordan jeg bevarer den. Nå har jeg laget en video. Det startet med at jeg filmet fra snapchat (Selinailincic) .. så tenkte jeg at jeg kan jo lage en video av snapchat videoene til en video som jeg kan legge ut på YouTube kanalen min. 

Så det gjorde jeg. Takker min mor som min hudpleie hjelper til tider. Hun er så skjønn dame. Dere kan se videoen her: CLICK HERE

Hva gjør jeg for å få fin hud? 

Hvis du har på deg sminke, vasker du av sminken du har på deg på din egen måte som du pleier. 

STEP..

1. Turkish Cofee, vask av med en varm klut.

2. Bruk din favoritt såpe. NB! Såpen må være NATURLIG ORGANIC. Vask av med varm klut.

3. Jeg bruker hjemmelaget maske til ansiktet. Jeg vil skrive om masken jeg lager om ikke så lenge til hvis det er et ønske.  (Etter 15 minutter, vasker jeg av først med lunket vann, deretter med kaldt. 

4. Til slutt bruker jeg ASEA\RENU 28, hvor jeg påfører på huden og masserer.(Trenger ikke mye) Før bruk, rister jeg på tuben. 

5. Huden er stram, glatt, friskere og allerede ser du resultater etter første behandling. 

Jeg har absolutt null sminke på huden og på brynene mine. Begge bildene er uten filter og uten redigering. Masken, såpen og ASEA\RENU 28 er virkelig nøkkelen for å få fin hud. Resultatet er helt utrolig, og for meg er det null problem å gå uten sminke. Vi alle er vakkre, ta vare på skjønnheten din! 


 

Nå er det ikke lenge igjen til FINALEN! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har nevnt dette på innleggene mine men jeg er så.. så.. utrolig SPENT. Jeg er evig takknemlig får å ha kommet så langt, at jeg kan kalle meg selv FINALIST i Miss Universe Norway konkurransen, det er som om min drøm er oppfylt. Men den dagen drømmen min blir oppfylt er når jeg vinner MISS NORWAY, for å så ut for å representere Norge i Miss Universe hvor jeg skal love dere at jeg tar med meg kronen hjem og gjør Norge stolt!

Imorgen skal jeg lage en video av frokosten min jeg spiser hver dag, hver morgen. Alarmen min er alltid på kl.09.00,men idag våknet jeg kl.06.30 får å ta meg en løpe tur ute. Utrolig deilig følelse etter å være ferdig. 

Jeg håper dere får en fantastisk god helg. Imorgen er det torsdag, planen min er å trene, og det skal jeg. Akkurat nå befinner jeg meg i Skien, blir mye med familien min fremover og fokusering på bare konkurransen. Neste uke drar jeg til Oslo. Kommer tilbake til det. 

Stor klem fra meg! 

- Selina Ilincic

 

  2168 Hits
2168 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på