fbpx

Min hjertesak

2

 Å ha foreldre som kom til Norge som flyktninger, og gikk gjennom så mye tenker jeg ikke alltid over hvor heldig jeg er som er blitt født og oppvokst i et flott land som Norge.

Norge er et land hvor vi føler oss trygge. At man trenger ikke å tenke på om man får spise i kveld eller hvor man skal sove i kveld, på grunn av at man har mistet hjemmet sitt og forlatt hjembyen sin, fordi det er krig i landet man er i.

Jeg ser på nyhetene at antall konflikter og kriger i verden øker, og at flere og flere millioner av mennesker dør hver dag. Flere hundre tusen mennesker har mistet hjemmet sitt og familie medlemmer. Flere millioner av barn lever i flyktningleir og uten håp om å komme tilbake i hjemlandet sitt.

Derfor vil jeg gi håp til alle disse menneskene og prøve å gjøre en forskjell i verden.

Jeg synes at Norge har gjort mye for å hjelpe andre mennesker som er i nød. Og nå vil jeg det også.

Mitt ønske er at krigene i verden skal ta slutt. Vi lever i 2020 og det er fortsatt krig, når vil det ta slutt? Jeg vil gjøre noe med dette og hjelpe andre som er i nød og har mistet alt. Jeg har begynt å jobbe mot å gjøre en forskjell, hvor jeg har blitt medlem i en fredsorganisasjon som heter PBI Norge.

PBI står får Peace Brigades International og organisasjonen jobber for en verden hvor mennesker løser konflikter på en ikke-voldelig måte, der menneskerettighetene overholdes, og hvor sosial rettferdighet og interkulturell respekt har blitt en realitet.

Om dere vil sjekke ut er linker til organisasjon: https://www.pbi.no/

 PS!!! Det kommer et lengre innlegg hvor jeg går mer i dybden hvorfor jeg valgte akkurat denne hjertesaken.

 

Vil du samarbeide med meg kontakt meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: https://www.facebook.com/Atika-Hegic-my-journey-on-Miss-Norway-2020-104256687789461/

Instagram: https://www.instagram.com/atikahegic/ 

Hva jeg har drevet med i det siste
Presseoppslag om hjertesaken min
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på