fbpx

Min opplevelse av første gang på radio!

 

Heii!

På tirsdag så var jeg for første gang på radio! På grunn av corona så ble det avlyst at jeg skulle komme i studio, men vi tok det over Facetime, så jeg både kunne se de og de kunne se meg! Det føltes nesten som jeg var tilstede med de fysisk under hele sendingen!

Jeg trodde jeg bare skulle være på et par minutter, men jeg var der hele sendingen! I to timer! Men det var utrolig gøy, og en opplevelse jeg ikke vil glemme! Sam og Raymond som var radio redaktørene var utrolig morsomme og snille. Jeg ble godt tatt imot, og inkludert. Jeg koste meg gjennom hele sendingen, og jeg ble til og med invitert tilbake hvis jeg kom videre i konkurransen! Jeg krysser både fingre og tær <3

I selve sendingen snakket vi om hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway, og hva jeg ville oppnå med å få være med! Jeg fikk også frem noen av mine samarbeidspartnere (noe jeg vil komme tilbake til senere) og hva jeg har gjort så langt av frivillig arbeid! Håper jeg klarer å samle inn masse vinterklær til menn og luer og votter, slik at det er færre mennesker som slipper å fryse. Jeg fortalte også at man kunne vipse sitt bidrag til Blå Kors - varmestua! Dette vips nummeret er "83994" ! Skriv gjerne "Amine" i det du sender pengene. Hver minsta krone hjelper! Det er så lite som skal til. 

Alt i alt så hadde jeg en fantastisk opplevelse! Og jeg anbefaler denne radiokanalen på det sterkeste, hvis du ønsker en underholdene og morsom radiokanal <3

On Air Radio er en nett - radiokanal hvor du får underholdning, og god musikk til hverdagen! Det er verdt å ta en tur innom nettsiden! 

http://www.onairradio.no/ 

Her ser du et bilde mot slutten av sendingen mens musikk var på radioen <3 Raymond fra venstre og Sam til høyre! Verdens morsomste og snilleste radio redaktører!

Vil du følge meg på mine sosialemedier? <3

Link til min Facebook-profil, veien til miss Norway

https://www.facebook.com/Amine-Storr%C3%B8d-Veien-til-Miss-Norway-2021-100361338746449 

Instagram:https://www.instagram.com/amine.storrod/ // Amine.storrod

Snapchat: Storrod2000 

Ønsker du å samarbeide med meg, så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klem <3

 

Når ble jeg interessert i sminke?
Litt om de siste dagene
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på