fbpx

Min sponsor- Cosmetic Glue Company

Jeg kom i kontakt med den dyktige Tracy Leia, som er en ekspert innen kosmetikk. Hun og hennes kollegaer har mange års erfaring og utdannelse innen faget, og de sørget for at jeg fikk et øyevippelim som var skreddersydd til mine behov og sensitivitet rundt øyelokkene. Cosmetic Glue Company har virkelig tenkt på alt når de utviklet dette limet. Ikke bare er det enkelt å påføre, men det gir også en fantastisk holdbarhet uten å irritere huden eller øynene mine. Jeg har aldri vært så fornøyd med mine øyevipper som jeg er nå etter å ha brukt dette limet.Jeg er utrolig takknemlig for å ha en sponsor som Cosmetic Glue Company, og jeg anbefaler deres produkter på det sterkeste. Deres engasjement for kvalitet og deres ekspertise innen kosmetikk gjør at jeg føler meg trygg på at jeg alltid vil få det beste av det beste når jeg bruker deres produkter.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Beauty camp 2023 - forberedelser
Why Being a Role Model Matters?

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på