fbpx

Min uke oppsummert

Hei mine kjære lesere <3

Nå er det en stund siden jeg la ut et innlegg. Og jeg tenkte jeg skulle fylle dere inn med hva jeg har gjort den siste uken. 

Jeg har nok en helt vanlig hverdag som folk flest. Jeg står opp, fikser meg og drar på jobb. Jeg trives kjempe godt i jobben min. Jeg møter og snakker med mange forskjellige mennesker, og alle har forskjellige meninger og syn på ting. Jeg synes det er kjempe fascinerende og lærerikt og høre hva folk mener om alt fra politikk, korona, trening til hvorfor denne genseren ikke passer sammen med denne buksa. Jeg synes det er helt fantastisk at vi alle er så forskjellige. Selv om jeg kunne ønske alle fulgte de samme reglene når det kommer til coronarestriksjoner. Fordi nå er jeg rimelig lei dette viruset, som jeg regner med dere er også, hihi. 

Men videre så har jeg også selvsagt trent! Hver dag:) Jeg har til og med fått med naboen min på en treningsøkt! Jeg er kjempe stolt og glad for at jeg kan være med på å inspirere noen til å få samme treningsglede som det jeg har. For det er jo så gøy!

Jeg tenkte jeg kanskje skulle lage ett innlegg om mine beste treningstips og mine favoritt øvelser? Hva synes dere?

På lørdag så ble jeg invitert ut for å båle med noen venner i område der jeg bor. Det var kjempe koselig, og ikke minst deilig å få komme seg litt ut i skogen! Vi satt rundt bålet og hørte på musikk og koste oss til klokken ble alt for mye. hihi <3 Gode venner er viktig å ta vare på i denne tiden! 

Neste dag, på søndag så hadde jeg to sponsor møter. Den ene på video-møte via teams, og den andre på en cafè i sentrum. Det var utrolig spennendes og lærerikt! Jeg gleder meg til å kunne fortelle dere hvem som er mine nye samarbeidspartnere.

Idag så besøkte en venn av meg jobben min, og dro videre opp i Stjernehallen som er en ishall her i Fredrikstad. Jeg ble intervjuet om at jeg ikke får trene på is da jeg er over 20 år, og jeg er heller ikke på landslaget. Det synes jeg er kjempe leit og trist da mye av opptreningen til NM er på is. Det er til en skole oppgave, men jeg kan helt sikkert poste det her når det er ferdig! Kjempe gøy å jobbe foran kamera! Elsker det <3 

Denne uken så er dagene fyllt opp fra morgen til kveld med jobb, møter og intervju. Til onsdag så skal jeg på møte med en fotograf og det gleder jeg meg kjempe masse til!

Det var litt fra uken min <3 håper dere likte det! Så ønsker jeg dere en fin fin kveld videre <3

 

 

 

Hjertesak nr 2 ! - Miljøvern
10 Fun facts om meg!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på