Mine tanker rundt semifinaleuttaket

IMG_104_20180102-233557_1

Jeg kjenner jeg har så mange sommerfugler i magen akkurat nå, for det er faktisk slik at det er ikke mer enn en og en halv uke til jeg skal til Oslo for å møte alle deltakerene for første gang. I jul møtte jeg Imen, og hadde fantastiske dager i Oslo med henne, noe som gjør at jeg bare gleder meg enda mer til å reise tilbake til Oslo for å møte mine fantastiske meddeltakere. 

Jeg sitter her å tenker på hvor utrolig det er at ett halvt år har gått siden jeg meldte meg på, og nå står jeg her med muligheten til å kanskje klamre til meg en semifinale plass, bare det for meg er uvirkelig. Jeg setter utrolig stor pris på det, og alt konkurransen har gitt meg til nå. Selvom jeg gleder meg masse, er det også utrolig skummelt, når jeg konkurrerer for noe jeg har så lyst til å få til, så er det naturlig å bli litt nervøs, men det at jeg blir nervøs gjør bare til at jeg må jobbe enda hardere for å nå målet mitt. 

Jeg tror noe av det jeg gleder meg mest til er det å hilse på alle deltakerene, og møte noen som har felles mål som meg, og noen som daglig jobber med det samme som jeg gjør nemlig det å være en best mulig rollemodell, og en best mulig skjønnhetsutøver. Jeg unner alle en plass i semifinalen, og jeg gleder meg til å jobbe sammen i håp om at jeg får være en av de heldige som i slutten av januar står igjen med en semifinaleplass. 

Jeg tror reisen i seg selv vil være en opplevelse, og lærdom for livet. Det å kunne dra ut, møte så masse mennesker, utfordre seg selv på måter man aldri har vært utfordret før, trene hardt for å prestere, alt med helgen er jeg allerede takknemlig for at jeg får være en del av. Jeg gleder meg så masse til å oppdatere dere på tiden fremover, og jeg håper dere er (halvparten) så spent som det jeg er! 

Bildet som er vedlagt er tatt av Marte Kittang

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Workout with a friend !
Published In Magazine!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på