fbpx

Miss Me? :)

 

Hei alle sammen og takk for sist =)

For dem som ikke vet det, så kom jeg til semifinalen i Miss Norway 2016, og ønsker nå å konkurrere på nytt i Miss Norway 2017. Denne gangen satser jeg høyere. Mye har forandret seg siden sist. Når jeg meldte meg på Miss Norway 2016 gikk jeg langt over min komfortsone. Jeg visste ikke hva jeg gikk til, og å være offentlig med min deltagelse på facebook og sosiale medier var litt nervepirrende i starten fordi det var nytt og ukjent. Jeg har lært utrolig mye gjennom min deltagelse, og går nå inn med ett bedre utgangspunkt. Jeg har lært hva som fungerer, hva som ikke fungerer, og hva som skal til for å vinne. Jeg har fått verdifull erfaring, jeg har fått kontakter, og jeg har på den måten opparbeidet meg ett bedre utgangspunkt for å nå langt i konkurransen. Jeg vet at mye arbeid, tid, innsats, og motivasjon kreves for å nå langt, men jeg er innstilt på å gi alt jeg har. Min deltagelse i Miss Norway 2016 ga meg utrolig mye. Jeg fikk mulighet til å bli kjent med mange fine mennesker gjennom sponsorarbeid, veldedig arbeid, photoshoots, og sist men ikke minst alle de fantastiske deltagerne. Bedre samhold blant konkurrenter skal man lete lenge etter. Jeg fikk oppleve nye ting jeg ellers ikke ville opplevd og jeg har lært mye på veien. Det har vært en opplevelse jeg ikke ville vært uten, og nå er jeg klar for nye eventyr!

Lørdag 30. juli så jeg finalen i Miss Norway 2016 i Oslo, og det ga mer motivasjon enn noen gang. Hvem vet, kanskje sitter jeg ikke i publikum, men er på scenen neste år? =)

Er du interessert i ett samarbeid? Ikke nøl med å ta kontakt for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på instagram: https://www.instagram.com/maria_holmefjord/

Link til min facebook side: https://nb-no.facebook.com/Maria-Holmefjord-Semifinalist-in-Miss-Norway-2016-770468109752312/

 

 

 

 

 

Jeg er med videre!
Skal gå moteshow med Mona Grudt og...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på