fbpx

Skal gå moteshow med Mona Grudt og...

Foto: Bjørn Sagen // Redigert av en Misseside


Heisann alle sammen! 
På tirsdag ble jeg oppringt og invitert til å gå catwalk på gjenbruksdagen den 27.08 her i Trondheim, med klær fra Fretex som skal selges etter showet. Det som er så gøy er at Mona Grudt også skal gå på det samme showet og være konferansier. Så da skal Miss Universe 1990 og Miss International Norway 2016 gå på samme show og scene, på samme tid! Det er veldig hyggelig å møte Mona og jeg håper hun fremdeles husker meg, haha!

For en stund tilbake laget jeg også en video hvor jeg oppfordret folk til å gi bort klær, i hovedsak til UFF - NORGE, men også de andre organisasjonene vi har i Norge. Jeg ga selv bort mye klær til Fretex, så blir spennende å se om noe av mine klær blir brukt på showet! Det som er så bra er at pengene går til å støtte frelsesarmeens sosiale arbeid. ‘'En del av bruktinntekten fra bruktsalget til Fretex, 25 milloner kroner årlig, går også til det sosiale arbeidet.’’ - Sitat tatt fra Fretex sin nettise. 

Her er også en liste over hva pengene frelsesarmeen får går til: http://www.fretex.no/om-fretex/frelsesarmeens-sosiale-arbeid/naar-du-stotter-fretex-bidrar-du-samtidig-til-frelsesarmeens-sosiale-arbeid

Og nå skal jeg gå catwalk med plagg som skal selges etterpå, hvor pengene går til humanitært arbeid. Så kanskje jeg får kjøpt klærne mine igjen og på samme tid støtte en god sak? Ikke bare det, men man sparer miljøet for veldig mye forurensing! Det blir også lettere å se hvor fine plagg som selges på Fretex når det blir vist på en catwalk. Det er veldig givende frivillig arbeid som senere bidra til veldedig arbeid igjen. Jeg ser ingen skam i å kjøpe klær eller gjenstander fra Fretex eller andre gjenbruksbutikker. Enn så kult det er å kjøpe klærne selveste Miss Universe har brukt på en catwalk da!!! 

Alle Bildene er fra: http://trv.no/gjenbruksdagen/


D.D.E


 

 

Miss Me? :)
Jeg ble brutalt angrepet på kafé…
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på