Miss Norway 2017 Sponsor - Konnerud Trafikkskole

//Sponset innlegg

Hei igjen allesammen!

Nå var det på tide med å introdusere dere for Konnerud Trafikkskole som finner sted her i vakre Drammen. De har flotte biler som er lett å kjøre med, og også fine lokaler. Høsten 2016 fikk jeg trafikkskolen med på laget som en av mine sponsorer, og det er jeg utrolig stolt av. Skolen har et veldig godt omdømme i Drammen på grunn av deres gode veiledninger og råd. Jeg fylte 18 for 2 mnd siden og er godt i gang med lappen, og takket være Konnerud Trafikkskole får jeg alt tilpasset som kjøretimer, glattkjøringer og langkjøring alt ettersom det passer for meg og min hektiske timeplan. 

I tillegg til at trafikkskolen har velutdannet og dyktige kjørelærere er det også gode priser for lappen i klasse B, mopedkurs og trafikalt. De er også gjerne med på samarbeid med alt fra fotballag til bedrifter. 

Det å ha en trafikkskole med på laget er litt annerledes enn mange andre sponsorer, men jeg tar det som en artig utfordring. Det er utrolig gøy å se at det er interesse for dette i bedrifter som ikke bare handler om hudpleie og sminke. Jeg er hvertfall veldig stolt og takknemmelig for at Konnerud trafikkskole ville være med på min reise. Fremover er det mye spennende som er i vente, så det er bare å glede seg!

Deres nettside finner dere her ; http://konnerudtrafikkskole.no/start/

 

På lørdag tok jeg meg turen opp til Konnerud for å ta noen bilder av stedet og bilen. En av kjørelærerene har noe erfaring med foto så tusen takk til Nicholas Foss for fine bilder!

 

 

 

Trafikkskolen befinner seg også i Bærum, så om du trenger veiledning, kjøretimer, trafikalt grunnkurs så sjekk ut siden deres. Nettsiden deres er oversiktlig og ren, og lett å finne ut hvor man skal melde seg på om man ønsker kjøretimer etc.

Facebook - siden finner dere her; https://www.facebook.com/konnerudtrafikkskole/
Instagram - siden finner dere her; https://www.instagram.com/konnerud_trafikkskole/

Nettsiden ; http://konnerudtrafikkskole.no/start/

 

Send gjerne inn en stemme på meg for å hjelpe meg videre:
Missu 4 til 1963 (10kr pr stemme)

 

Håper du får en fin dag videre!

Gi stjerner til dette innlegget:
En bukett på nasjonaldagen
Opplev mirakler med Eximia!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på