fbpx

Miss Norway - Endelig liker jeg meg selv igjen

Printing-Quality_Headshot_Richard-Rosario-Photography_5DM41939ee

Hei alle sammen !

 

I dag tenkte jeg at jeg ville dele noen ord om mine opplevelser fra det å delta i denne konkurransen. Den begynner jo å nærme seg slutten, og vi er 15 super spendte jenter som nå står ovenfor to uker med knall hard jobbing.

 

Alle har opp og nedturer, og jeg må innrømme at mitt forrige semester i New York var tøft. Jeg hadde lite motivasjon og treningen og kosten funket ikke som det skulle. Jeg syntes synd på meg selv og "håpet at Gud skulle hjelpe meg". Jeg hadde jo i noen år tenkt på å delta i Miss Norway, men aldri tatt steget. Men da jeg så en annonse for det i fjor, tenkte jeg "why not?".

 

Men aldri hadde jeg trodd at jeg skulle utvikle meg så mye som person som det jeg faktisk har gjort. Mange tenker kanskje at det høres merkelig ut da dette er en skjønnhets konkurranse, men jo visst. Allerede etter første Skype møte med organisasjonen hadde jeg et nytt GO i meg. Jeg begynte sakte men sikkert å sette opp mål og legge planer for hvordan jeg skulle kunne bli den neste Miss Universe Norway.

 

Jeg endret kosten, treningen og kuttet ut negative energier fra livet mitt. Og dette er noe av det beste jeg kunne gjort. Mange lurer på om jeg ikke blir sliten av all treningen og ting jeg skal gjøre men langt derifra. Deltaglsen i Miss Norway har nok vært en av de beste tingene jeg har gjort i livet mitt. Jeg har mye mer energi enn jeg hadde før, og jeg trives bedre enn noen gang med kropp og helse. Jeg har funnet en ny glede i hverdagen, og jeg har aldri vært så frisk som det jeg er nå.

 

Jeg har også virkelig lært viktigheten av å være forsiktig med det man poster på sosiale medier og at man skal tenke på hvordan man fremstår. Det kan trots alt være din neste arbeidsgiver eller kollega som ser profilen din. Ikke minst har jeg fått nye venner og erfaringer for livet. Er livet en dans på roser? Nei, men jeg har definitivt lært meg hvordan jeg skal takle ting på en mer optimal måte og at jeg er min egen lykkes smed.

 

Ønsker du også å utfordre og utvikle deg selv? Du kan melde deg på Miss Norway 2018 på hjemmesiden NÅ !

 

Ønsker med dette alle en fin torsdag videre !:)

 

 

 

 

 

 

PRO BONO
Ny sponsor, presseoppslag og ferie
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på