fbpx

Miss Universe på 3 uker og i Israel!

Skjermbilde-2021-07-22-kl.-00.08.54

God kveld!

Forrigårs så fikk vi noen helt syke nyheter! Jeg har jo de siste måndene trodd at Miss Universe enten skulle være i Costa Rica eller USA. Men vi fikk vite for to dager side at i desember, så reiser alle Missene til Israel! Det er sikkelig kult, det er et utrolig vakkert sted, og noe man ikke så for seg i det hele tatt. 

I tillegg så fikk vi vite at det skal være i 3 uker! Wooow, det er sykt lenge! Altså det er så mange opplevelser man kan få i løpet av den tiden, og ikke minst så masse impact man kan gjøre også! Jeg tenkte på det en stund egentlig, at man må virkelig mentalt forberede seg for alt i 3 uker. Det krever mye styrke å stå opp tidlig og gjøre alt man skal. Det blir spennende når det kommer mere MIss UNIVERSE NEWS, OG JEG krysser fingrene for at jeg for være den som drar!

MISSU 12 til 2401!

Heisann! Nå har det endelig åpnet for å stemme på din favoritt av finalistene. Super takknemlig om du velger å stemme på meg. En stemme til meg er også en stemme til arbeidet mitt for utdanning til kvinner, likestilling, bevissthet rundt kroppspress og ikke minst arbeidet mitt mot barneekteskap!

Tusen takk<3

Kontakt:

Hei! Jeg har erfaring som modell men også markedsføring og content creator, om du skulle ønske hjelp fra meg så gjerne ta kontakt

Telefon: 97435364

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

Jotunheimen
Kjoleprøving og vaksine!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på