fbpx

Misse Camp

me-front-page Foto: Atika Hegic

Heihei. 

Så nå er det nesten en uke siden vi var på Beauty camp i Oslo. Det var så utrolig hyggelig å endelig få truffet alle jentene i årets Miss Norway. Vi er alle veldig ulike men vi har alle til felles at vi er noen sterke og flotte unge damer med bein i nesa! Alle var utrolig hyggelige så jeg merker det er en hard konkurranse om tittelen å bli Miss Norway 2020! Alle gjør en så knall jobb og alle har vi så vakker utstråling og nydelig smil at det var en fryd og ære å være en av finalistene i Miss Norway 2020. 

Foto: Knut Yrvin

Jeg dro inn til Oslo lørdag og traff på ei venninne som jeg arbeidet sammen med når jeg bodde i Oslo for noen år tilbake. Karoline Alexandra (venninnen min) tok meg med på shopping i Bogstadveien hvor hun hjalp meg å finne antrekk til søndagens beauty camp! Hun lærte meg også makeup triks, hjalp meg handle sminke (som jeg ikke ante fantes engang) og søndag morgen stod hun opp tidlig for å hjelpe meg med makeup og hår til beauty campen! Noe jeg er utrolig takknemlig for. Etter hun hadde hjulpet legge makeup på meg så var hun så grei å kjørte meg til beauty campen! Venninner som stiller slik opp er noe som rører meg veldig og det er slike mennesker som gjør livet enklere å leve som er mennesker jeg ønsker ha i livet mitt! Tusen takk for at jeg har ei venninne som deg, Karoline. 

Følg min gode venninne og makeup artist på Instagram HER

For å sjekke ut før-etter sminke video av meg TRYKK HER

Kurset var lærerikt. Fylt med mange nye bekjentskap og det var en dag fylt med masse girl power! Noe som er utrolig godt iblant :) Etter kurset søndagen var jeg også så heldig og få lov å overnatte hos ei av de andre deltakerne, Atika Hegic. Så det var ingen grense for raushet og godhet fra så mange flotte damer den helgen jeg var i Oslo <3 Her kommer en del bilder også fra helgen i Oslo, Enjoy.

               Atika Hegic og meg
Foto: Knut Yrvin

Amine Victoria og Meg

Fra Venstre: Ina Kollset, Meg (Viktoria Skarstein) & Celestina Andreassen
Foto: Knut Yrvin

Det er fremdeles mulig og stemme på meg.

SMS: MISSU 14 til 1963 

Du kan stemme så mange ganger du ønsker.

Only Norwegian Number and it is 20 NOK for each text. 

Setter pris på alle stemmer

Følg meg på FB: HERE

Instagram & Tik tok: Vikktska

 

Beautycamp
Video fra Miss Norway Beauty Camp 2020
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på