fbpx

Video fra Miss Norway Beauty Camp 2020

Søndag 7. juni samlet 11 finalister seg på Ibsen Scene i Oslo, for å delta på årets Beauty Camp. Dette er en treningsdag, for å lære koreografi og trene på gange, vendinger og holdning, og ikke minst det å presentere seg på en scene. Se filmen nedenfor.

Miss Norway-konkurransen er sammensatt av mange ulike komponenter, men alle handler om å gå utenfor komfortsonen. Det meste er nytt for mange, og svært krevende, alt fra å finne samarbeidspartnere og delta i presse til å snakke foran et publikum.  

Koreograf Klara Szalai er Miss Norways faste og stødige sjefsinstruktør. De fleste av finalistene har vært gjennom et catwalk-kurs tidligere i år. Nå handler det om å drille på visninger i casual antrekk, sportsklær, bikini og aftenkjole, før fremføringen under finalen den 19. september. Det å gå på 13-15 cm høye hæler og se så selvsikker og komfortabel ut at publikum og dommere blir overbevist er en kunst som krever mye trening. Szalai instruerer de dyktige finalistene med tydelige og konstruktive, men vennlige ord. Det var en artig og lærerik dag, hvor alle ble litt bedre kjent med hverandre.

Med seg hadde Szalai to medhjelpere, som har deltatt i internasjonale konkurranser, Miss Universe Norway 2019 Helene Abildsnes og Miss International Norway 2019 Henriette J. Hauge.

Finalistene:

Amine Victoria Fjeldberg
Andrea Nicole Nornes Freier 
Atika Hegic
Celestina Andreassen
Christina Auli Westhelle
Donjeta Deli
Ina Kollset
Matilde Lundh Forberg
Natalie Yri
Sunniva Høiåsen Frigstad
Viktoria Christense Skarstein

Filmet og klippet av Christina Waage, Miss Universe Norway 2016
Dronefoto: Aksel Jahre Mustaparta
Foto i artikkelen: Knut Yrvin

Takk til:
Asea Renu 28
Linn Nguyen PMU, Permanent Makeup
Fotograf Daniel Millan

 

 

Påmelding til Miss Norway 2021 er startet, og det vil bli foretatt løpende uttak fra månedsskiftet sept/okt.

Meld deg på i dag!

 

Misse Camp
Et liten sniktitt av helgen min
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på