fbpx

Morgensending

Foto: Vahdat Rahimi

I går startet jeg uka på direktesendt radio på morgensendingen hos Radio Riks. Det er alltid like hyggelig å være gjest. Jeg vet aldri hva jeg får spørsmål om på forhånd så det er like spennende hver gang. I gårsdagens intervju ble det naturlig å prate litt om svømming, fordi sommeren tross alt er høysesong for det. Jeg fikk også spørsmål om jeg kunne kjøre et utdrag av talen til finalen. Nøyaktig hva jeg skal si må man nesten komme på finalen for å høre, men jeg fikk frem det jeg hadde på hjertet akkurat i øyeblikket i går. Hvis du vil høre praten og ikke var våken i går tidlig kan du høre den her:

Etter intervjuet dro jeg rett til frisøren for å planlegge hvordan jeg skal ha håret mitt til finalen, og jeg tror det blir veldig bra så jeg er spent på å se resultatet. Det ble også tid til en badetur på ettermiddagen og kvelden. Det var helt nydelig å ta et forfriskende bad og å sitte ute i skogen og kjenne sola. Jeg hadde rett og slett en super mandag, og håper alle andre også hadde en god start på uka.


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Eyebrows on fleek
Tur til Frisøren
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på