fbpx

Eyebrows on fleek

Annonse

Foto: Freydis fotograf

Som dere vet har øyenbryna mine virkelig vært igjennom litt av en reise. Tidligere har jeg fortalt dere om da jeg tok permanent makeup på øyenbryna og fikk en form jeg virkelig ikke trivdes med. Heldigvis har jeg fått fantastisk hjelp av Silje fra Face 2 Face Beauty Bar til å fjerne gammel tatovering. Hvis du ikke har lest om det finner du innlegget her.

I tillegg til å gjøre fjerning på bryna har jeg også fått hjelp til å lage nye bryn med en teknikk som heter pudderbryn på norsk, eller powder ombre brows på engelsk. Da jeg skulle ta det trodde jeg selv at det var det samme som vanlig microblading, som er at man lager et og et hårstrå i huden, men det var det altså ikke. Pudder skiller seg fra ordinær microblading, fordi det gir et mer soft resultat. Er det én ting Silje er opptatt av når hun skal lage bryna er det nettopp det at det skal være soft, uten harde kanter. Det gjør at man får et mest mulig naturlig resultat.

Her ser dere bilde av hvordan bryna mine så ut rett etter behandling. Det ferdige resultatet fades ut cirka 20-30% i løpet av et par dager

For meg som har vært uheldig med bryna mine tidligere er det veldig betryggende å legge meg i stolen hos Silje, både fordi hun har 20 års erfaring og fordi hun er utrolig nøye. Det er ikke sånn at hun tegner opp på fem minutter også setter i gang. Her måles det med flere ulike teknikker for å være sikker på at bryna er helt like. For å få perfekt form brukte vi nesten tre kvarter, men det er så viktig at man tar seg god tid i denne fasen fordi det er minst i ansiktet det er snakk om. Er det en ting jeg har lært så er det at det er viktig å være nøye når bryna tegnes opp så det blir akkurat den formen man ønsker seg og som passer best til ansiktet ditt.

Det jeg liker med denne typen bryn er at de er markert i underkant som gjør at de blir lagt merke til, samtidig som de er veldig soft og det gjør at det ikke ser for mye ut. Jeg vil ha bryn som går godt til både hverdag og fest, og da er det viktig at det ikke blir for voldsomt. Det føler jeg ikke på noen som helst måte at det har blitt etter at Silje ordnet dem. Jeg føler meg fresh og fin hver morgen, og når jeg ser tilbake på gamle bilder fra flere år tilbake er det som natt og dag.

Her ser dere det ferdige resultatet av behandlingen etter at bryna har fått litt tid på seg. Veldig soft og naturlig resultat

Jeg synes Silje er utrolig flink på det hun driver med, og på Instagram poster hun jevnlig oppdateringer av behandlingene hun gjør. Hvis du vil se mer av hva Face 2 Face Beauty Bar har å tilby anbefaler jeg å følge @face2face.beautybar

Å våkne med fine bryn hver dag som sitter perfekt er utrolig deilig. At det varer cirka 2-4 år litt avhengig av hvor soft det er laget, gjør det enda bedre. Nøyaktig hvor lenge det varer er litt individuelt med tanke på at alle har ulik hudtype, cellefornyelse, alder også videre. Det er likevel anbefalt å gjøre en touch up eller påfyll cirka en gang i året for å holde bryna helt freshe. Jeg er veldig veldig fornøyd og gleder meg til å ha fine bryn i lang lang tid fremover, takket være Silje hos Face 2 Face Beauty Bar i Oslo. Bryn er utrolig viktig for hele utseendet i og med at det er midt i ansiktet. Derfor er jeg veldig takknemlig for at jeg har fått hjelp til å få bryn jeg trives med og som passer for meg.


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jeg har ikke angret et sekund på at jeg meldte meg...
Morgensending
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på