fbpx

Musikkglede fra dag en

Som jeg har fortalt tidligere er drømmen min å en dag jobbe i musikkbransjen. Om jeg ender der, eller et helt annet sted gjenstår å se. Jeg holder mulighetene mine åpne. Interessen og gleden musikk gir har jeg hatt med meg helt siden jeg var liten. Jeg hørte på barnemusikk som alle andre små barn, men jeg var ikke stor da jeg danset til Britney Spears sine musikkvideoer på videokassett i stua.

For meg er det ingenting som slår å stå fremst på en god konsert, og man ser tydelig på disse bildene fra Sommerfesten på Giske utenfor Ålesund i 2015 hvor lykkelig jeg er. Foto: Terje Unhjem/Festivalguiden

Interessen for musikk kommer nok fra pappa. Han jobbet i radio og som DJ i sine yngre dager. Vi har alltid spilt masse musikk sammen på turer i bilen, og det gjør vi fortsatt. Jeg var bare ti år gammel da han tok meg med på Madonnas konsert Sticky & Sweet Tour på Valle Hovin i Oslo. Etter det har det blitt så mange konserter at jeg for lengst har mistet tellinga.

Nå skal jeg dele noen av mine aller første favorittsanger med dere:

Britney Spears - Born To Make You Happy

Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head 

P!nk - Family Portrait

Kylie Minogue & Robbie Williams - Kids

I bursdagshilsen min i Indre kommer det tydelig fram at Kylie Minogue var det store idolet i 4 års alderen, og at jeg til og med var Kylie på den tiden

Alle sangene over har blitt spilt utallige ganger gjennom oppveksten min, og jeg husker fortsatt hvordan musikkvideoene går den dag i dag. Opptredenen til Kylie Minogue sammen med Robbie Williams er noe som virkelig har gjort inntrykk på meg. Jeg blir fortsatt skikkelig glad inni meg av å se den igjen. Kjolen hun har på seg i videoen er ubeskrivelig, og 20 år etterpå er den fortsatt en av de fineste kjolene jeg vet om. Skulle gjerne likt og hatt den i min størrelse. Faktisk var jeg så stor fan av Kylie i 3-4 års alderen at jeg kun gikk under navnet Kylie en lang periode. Hun var store-Kylie og jeg var lille-Kylie, sånn var det bare. Det sier noe om hvor stor glede jeg fant i musikken allerede som liten. Det er jeg veldig glad for, fordi det har gitt meg masse glede også senere i livet.

For meg så er det å dra på konsert og se noen man virkelig liker på scenen en helt fantastisk opplevelse. Den opplevelsen ønsker jeg å gi videre til noen andre, og det er derfor jeg vil jobbe i musikkbransjen en gang i fremtiden.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie 

Hjertesak - De 10 vanligste kroniske sykdommer i N...
Nytt intervju med Nidaros
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på