fbpx

Nytt intervju med Nidaros

Hei dere!

 

Da har jeg hatt et nytt intervju med Trondheimsavisen Nidaros. Intervjuet ble gjort over telefon med en kjempehyggelig journalist. Vi snakket om alt som har skjedd hittil i konkurransen og veien videre fremover mot finalen. Vi snakket også om hvordan det er å delta i slike konkurranser, og at mange tror missekonkurranser kun handler om utseende. Noe det absolutt ikke gjør. Et annet tema vi var innom er hvordan jeg begynte med slike konkurranser og hvordan det var å signere med sitt første byrå da jeg var 14 år gammel. Intervjuet er dessverre publisert som en pluss-sak, men jeg legger det ved som en lenke nederst i dette innlegget uansett.

 

Håper dere liker intervjuet så snakkes vi i neste innlegg. Forresten, om det er noe dere vil lese mer om, så gjerne legg igjen en kommentar på dette innlegget, så skal jeg blogge om det også. 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.nidaros.no/nora-emilie-22-vil-bruke-posisjonen-sin-til-a-bryte-ned-tabuer/s/5-113-184589?&session=57266742-4d50-4eab-9e9f-2c9a2b6c0bf8&onboarding_mode=true&access=granted

 

 

Og om du ønsker å delta på denne reisen sammen med meg, så gjerne seg en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. elle en dm på Instagram til @noraemilien

 

 

Stor klem fra Nora Emilie <3

Musikkglede fra dag en
Intervju med Canon Daily
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på