fbpx

Nå kan du stemme på din favoritt!

Hei alle sammen!

Nå nærmer finaledagen seg med stormskritt, og den siste delen av deltagelsen har nå begynt! Nå har vi blitt finalister, fullført beautycamp, billettene for finalen er ute for salg, og nå er også SMS avstemmningen begynt! Idag er det bare 37 dager til selve finalen, og siste innspurt har begynt for fullt. Nå merker jeg virkelig at nervene begynner å bygge seg opp, tanken om at finale dagen er så nærme føles helt surrealistisk ut!

Foto: Roger Myrland

Nå har som sagt SMS stemmene begynt, og du kan stemme på din favoritt! Du kan stemme ved å sende "MISSU (nummeret til deltageren)" til 2401. Bokstavene kan være i små eller store bokstaver, og husk mellomrom før deltagerens tall. Om stemmen din er blitt registrert vil du få en bekreftelses melding tilbake, og deltagerens stemme antall vil bli oppdatert live. Merk at det koster 20kr per stemme, og du kan stemme så mange ganger du vil!

Ved å stemme viser du dommerene at dette er en deltager du tenker høyt om, og at dette er en deltager som har skaffet seg engasjement, noe som øker deltagerens sjangse for å nå høyere under finalen. Deltageren som får flest stemmer vil også bli nominert til "folkets favoritt" under finalen!

Jeg håper at du vil stemme på meg, og støtte meg i min Miss Norway deltagelse! Miss Norway har vært en uforglemmelig opplevelse så langt, og en reise jeg nå dedikerer hele livet mitt mot. Å vinne ville vært en drøm gått i oppfyllelse, og selv jobber jeg både dag og natt for å forhåpentligvis gjøre denne drømmen om til en realitet. Derimot er det ikke bare opp til meg, og dere kan være med på å realisere denne drømmen med meg, gjennom å stemme. Jeg håper at du vil stemme på meg, om dette så bare er 1, eller flere stemmer. Hver stemme betyr enromt mye, og jeg setter så utrolig stor pris på hver stemme. Tusen takk til alle dere som har stemt på meg allerede, støtten deres varmer virkelig hjertet mitt ❤ 


Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Da kan du sende meg en mail på Misslillysoee@gmail.com, eller på mine SOSIALE MEDIER. Du finner meg også på Instagram og TikTok hvor jeg heter @Lillysoee, og på facebook siden min hvor jeg poster regelmessige oppdateringer om deltagelsen min!

Nå har også SMS stemmene startet, og jeg hadde satt utrolig pris på om du ville stemt på meg! Da sender du "MISSU 6" til 2401. Hver stemme koster 20kr, og du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg setter utrolig stor pris på hver eneste stemme, og takk til alle som allerede har stemt!❤  

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Nå kan du stemme!
Bærekraftighetsmål nr 6 - Rent vann og gode sanitæ...

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på