fbpx

Moder jord

80723308_600500664097902_7886397967999959040_n


Hei!

I dag skal jeg snakke litt om naturen og hvorfor jeg mener den er bra for kropp å sjel. Ikke minst hvor vakker og harmonisk den er.

Naturen er for mange en nøkkel til stillhet harmoni, inspirasjon og balanse. Den har gjort mye for min del. Om jeg går turer i skogen eller på fjell og ser utsikt er det en utrolig fin opplevelse. Jeg føler den er en del av meg(alle) og at jeg får bedre kontakt med mitt indre. Det er utrolig deilig å bare høre fuglekvitter og observere alle plantene, trærne og dyrene som er i den. Personlig elsker jeg månen, å sitte ute de dagene vi har fullmåne å bare studere hvor vakker månen er. Er veldig takknemlig for at vi har naturen. Og at vi kan ta nytte av den på utrolig mange måter.

Vi tenker kanskje ikke så mye over naturen fordi vi er vant med at den er der og er så oppslukt av andre ting at vi rett å slett glemmer den litt bort. Naturen er like avhengige av oss som vi er av den, å den fortjener å bli satt pris på.
Noe som også er fantastisk med norsk natur og årstidene er at de er så forskjellige å unike. Vi har så utrolig vakker natur i Norge, med fjell, vann og skog. Føler ikke man kunne bedt om noe bedre.
 


Vi kan spise mat vi har dyrket på mark. Poteter, gulerøtter, løk ect. Selv om Norge har veldig lite god jord for dyrkning har vi muligheter. Det er også mange andre land som har bedre forhold til matdyrkning. Så vi kan hjelpe hverandre.Vi bruker trærne til å fek. til å lage møbler. Vi kan bruke vindmøller som får bevegelsesenergi fra vinden til å produsere elektrisitet eller pumping av vann. Vi har også vannkraftverk som er vannfallsenergi som omformes til elektrisk energi. Å dette er jo fornybar energi og miljøvennlig. Det er ganske kult å tenke på hvor mye naturen kan brukes til. Vinn vinn.

Det var det jeg ville si for i dag. Håper dere setter pris på det å at dere setter pris på naturen. Peace ✌🏼
 
Er bare å kontakte meg om du kjenner noen som vil sponse eller om du vil sponse selv.

E post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nummer: 95270305
 
 
 
Fotball
Juleaften + romjula / Christmas eve + christmas ho...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på