fbpx

Nedringt av sure personer

rftgyhujikl Roy Hansen

Nedringt av sure personer

Hei, hei flotte dere ❤️

Det siste døgnet har vært utrolig unormalt for min del, jeg har blitt nedringt og mottatt flere meldinger fra sure personer! Siden i går kl 23 tider har mobilen min plinget i vei. Jeg fikk ikke fred og flere sendte stygge meldinger. 

 

Hvorfor?

Jeg fikk vite i går kveld at telefonnummeret mitt er brukt av et datasystem så sender ut falske meldinger om at deres bank id er sperret, og de må klikke på en link for å åpne sperringen. Siden de ser ut som meldingen kommer fra meg har jeg blitt nedringt av frustrerte personer, som er ganske frekke i kommentarene. Heldigvis forstår de fleste at det ikke er jeg som har sendt meldingen og de unnskylder seg for oppførselen sin!

 

Jeg ringte politiet og de kunne ikke gjøre noe, deretter ringte jeg telefon kjeden min som sa at de heller ikke kunne gjøre noe. Med det dappet vanligvis av i løp av 1-2 uker. 

 

Tips til deg som mottar en falsk melding om bank id sperring ikke trykk på linken og oppgi personlige opplysninger. Å ikke minst ha forståelse for de som har fått nummeret sitt misbrukt! Jeg er like mye utsatt for svindel som deg!

 

Ha en fortryllende kveld så oppdaterer dere snart! ❤️

Vil du stemme på meg for Miss Norway 2021?

Send MISSU 6 til 2401.

20 kr per stemme.

@fotothorsen

Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Siste finish
Den som leter skal finne
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på