fbpx

Siste finish

ufufuf Rå foto

Siste finish 

Hei, hei flotte dere ❤️ Håper dere har hatt en fin Tirsdag! 

Min morgen begynte ikke så bra med masse telefoner og migrene. Men nå er jeg mye bedre heldigvis! 

I morgen har jeg bestilt vippeløft og forlengelse på neglene til finalen! Jeg gjør aldri dette så det blir gøy å skjemme seg litt bort! ♥ Jeg har alltid fikset neglene mine med shellac selv, så jeg har spart utrolig masse penger på dette. Men på en så stor begivenhet som en Miss Norway finale er det påtide og få gjøre det profesjonelt! I morgen skal jeg også starte og pakke før flyet mitt går 14.10 fra Stavanger på Torsdag så, da må alt være pakket og klart!! 

Ha en fortryllende kveld så oppdaterer dere snart! ❤️

Vil du stemme på meg for Miss Norway 2021?

Send MISSU 6 til 2401.

20 kr per stemme.

@fotothorsen 

Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 


 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jeg har flyttet!
Nedringt av sure personer
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på