fbpx

Nervøs men like blid! + Video

Nervøs men like blid! + Video

Hei!

Etter to uker med sykdom begynner jeg endelig å føle meg frisk. Det har vært to slitsomme uker, og jeg har fått prøvd å filme til min presentasjons video, noe som ikke gikk helt etter planen.

Jeg velger å dele en film kanskje noen allerede har sett. Den har vært delt i min lokalavis Agderposten, og fått enormt med fine kommentarer. Både fra kjente og ukjente. Jeg velger å dele denne da det viser hvordan jeg er som person, og hvordan jeg er i "action". Det blir mer virkelig for meg. 

Jeg har allerede vært i kontakt med et film firma, men ettersom jeg har slitt med sykdom ble dette utsatt, og håper jeg kan vise frem en ny og bedre kvalitetsfilm senere i konkurransen. 

Ellers vil jeg ønske alle de andre flotte jentene lykke til! Hver og en bør være stolt av sin innsats, og hardt arbeid som de har lagt inn i denne konkurransen. 

- Bettina Hofsødegård.

 

Presentasjonsvideo
Presentasjonsvideo
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på