fbpx

Nye bilder fra photoshoot, nye samarbeidspartnere og ny matoppskrift ;)

Nye bilder fra photoshoot, nye samarbeidspartnere og ny matoppskrift ;)

Hei alle sammen! Håper dere har kost dere masse i helgen!! :)


Jeg har hatt en fantastisk fin helg <3 På Fredag hadde jeg rett og slett en lesedag, det høres kanskje ikke kjempekoslig ut. Men etter mye lesing la jeg meg godt til rette i sengen og koste meg med en deilig kveldsdessert (som du kan se bilde av og få oppskrift på i forrige innlegg).

På Lørdag våknet jeg tidlig og startet dagen med å drikke min faste morgensmoothe og deretter satte jeg igang med å lage kake!! ;D Jeg fant nemlig oppskriften på en sunn og god kake som er laget av rawfood som jeg fikk så lyst til å prøve å lage selv. Og siden jeg skulle få besøk av Christoffer på kvelden ville jeg gjerne glede han med litt Lørdagsgodt :P (kakeoppskriften legges ut nederst i innlegget) Deretter sendte jeg litt mailer også reiste jeg ut i Oslo for å snakke med en del butikker som kan være aktuelle å samarbeide med i forbindelse med deltakelsen min i Miss Universe :)

Sponsoravtale med sminkør på Glassmagasinet

YSL-oriental-chic.jpg

Jeg var blant annet innom Glassmagasinet hvor jeg har vært to ganger tidligere og blitt sminket av en fantastisk flink sminkør som heter Yerazik Khachatourian og til min stoooore glede ønsket hun veldig gjerne å sminke meg før photoshootene jeg skal ha fremover!! :D Hun kommer til å bruke sminkeprodukter fra YSL når hun sminker meg, dette er ett merke jeg har utrolig god erfaring med!  Så jeg gleder meg masse til å samarbeide med henne, hun er veldig dyktig så nå er jeg i trygge hender før photoshootene ;)

Etter å ha vært å snakket med Yerazik reiste jeg hjem igjen og dro deretter til treningssenteret og trente i 1,5 time. Når en god og intensiv treningsøkt var ferdig dro jeg hjem, lagde meg litt mat og deretter satte jeg igang med å skrive semesteroppgave. Klokken 21:00 var jeg ENDELIG ferdig med oppgaveskrivingen og Christoffer banket på døren. Resten av kvelden ble tilbrakt i sofaen med Gullruten på tv og kake i hånden! Herlig! ;)

Søndag 

b2ap3_thumbnail_bilde-17.JPG

Idag våknet jeg opp med masse energi og etter en lang morgen med god frokost og en episode Justified (har du ikke sett Justified anbefaler jeg deg å starte å følge med på denne serien, den er kjempespennende!!) I 14:00 tiden reiste jeg og Christoffer på trening hvor jeg trente forside lår og rumpe. Jeg må innrømme at det er ganske hardt å trene akkurat disse muskelgruppene på en Søndag, men når man først kommer igang går det veldig bra og det føles fantastisk deilig etterpå!! :D Du vet hva man sier: No pain no gain, hehe ;)

Så der har dere min helg! Det har skjedd mye, men jeg har tatt meg tid til å hvile mellom "øktene". Det viktigste er at man liker det man gjør, og DET gjør jeg! Det å være med i Miss Universe gir meg virkelig noe ekstra, jeg synes det er kjempespennende og kjempegøy å være med på dette her! Det som jeg synes er aller best med Miss Universe er at det er kun deg selv det står på og jeg elsker å gjøre ting på egenhånd! Når man har gjort så godt man kan og ser at det fører til noe bra får man en veldig god følelse inni seg :) Jeg håper de som leser blogginnleggene mine liker det jeg skriver og synes det er spennende å følge meg på veien :)

Ny sponsoravtale: "Langvarig sminke"

b2ap3_thumbnail_Permanentmakeup_yebryn.jpg

I morgen blir en veldig spennende dag! Det er jo slik i denne konkurransen at for å komme langt må man både kunne vise selvtillit og utstråling på scenen. Man må være trygg på seg selv og ha en god personlighet. Ett vakkert ytre er selvsagt også veldig viktig og disse to tingene gjenspeiler hverandre. Føler man seg bra innvendig gjenspeiles dette i hvordan folk ser deg og føler du at du ser bra ut utvendig føler du deg også bra innvendig ;) Det er en evig sirkel! Jeg skal selvsagt ikke nekte for at jeg elsker å pynte meg og er veldig opptatt av sminke, hår og klær. Om/når (hehe) jeg kommer videre i denne konkurransen kommer det til å være mye som skjer og det er viktig å se bra ut og være opplagt til enhver tid. Jeg har derfor fått en sponsoravtale med en veldig hyggelig dame som heter Lene som skal ordne øyenbrynene mine. Det kalles permanent makeup og varer i 2-3 år.

Om du vurderer å ta permanent makeup er det VELDIG viktig at du sjekker ut kvaliteten og kunnskapen til terapeuten som skal gjennomføre det, det forsvinner tross alt ikke på 2-3 år,hehe ;) Jeg har lest og sett på bakgrunnen til Lene og hun viser igjennom sin bakgrunnskunnskap at dette er noe hun virkelig KAN, jeg har også sett bilder av damer hun har tatt permanent øyenbryn på tidligere og det ser veldig bra ut så da kjenner jeg at jeg kan senke skuldrene.

Mer om Lene, hennes bedrift og bilder før og etter behandlingen kommer i morgen kveld!! Det er bare å glede seg, det gjør ihvertfall jeg :D

Nye Bilder tatt av fotograf Marika Mørkestøl

På Fredag sendte Marika meg noen fler bilder ifra photoshooten vi hadde sammen for en liten stund tilbake :) Jeg er så UTROLIG fornøyd med bildne hun har tatt. Hun er virkelig dyktig og jeg digger henne både som fotograf, men mest av alt som menneske for hun er virkelig en fantastisk person som jeg håper jeg kan få tatt bilder med igjen <3 En mer sprudlende, ekte og herlig person skal du lete lenge etter! :)

For fler bilder og kontaktinformasjon, besøk: www.marikafoto.com

Her er ett av bildene hun sendte meg, resten ligger i albummet "Meg" på profilen min:

_MG_1618.jpg

Nye photoshoots

Jeg kommer også til å ha flere photoshoots fremover og jeg gleder meg utrolig mye til dette! Første photoshoot er allerede 22 Mai så det blir veldig gøy! :D Det er som dere ser mye gøy som kommer til å skje fremover så følg med videre på min Miss Universe reise :) :)

Kakeoppskrift

Så har vi dagens faste mattips ;) Denne opppskriften fant jeg igjennom en bruker jeg følger på Instagram som heter Healthyfoodandexercise og som lager sunne og gode matretter.

Den kaken jeg lagde heter Raw raspberry cheescake. Jeg må innrømmet at jeg syns det er litt merkelig at den kalles ostekake når den ikke inneholder ost, men men, den ligner ihvertfall på en ostekake og den smakte UTROLIG gøy, hehe ;) Hvorfor spise usunt når det finnes sånne fantastiske sunne desserter som dette her?? :)

a1sx2_Original2_IMG_1041kake.jpg


Som dere ser forsynte jeg og Christoffer oss ganske bra igår, hehe ;)

(Jeg har endret litt på oppskriften fordi jeg dobblet nemlig ingrediensene i bunnen,hehe, og skriver derfor slik jeg lagde den)

RAW RASPBERRY CHEESECAKE

Bunn:

  • 10 modne dadler
  • 5 dl valnøtter
  • 2 klyper havsalt

Topp:

  • 5 dl cashewnøtter som ligger i vann over natten (eller i ca.5 timer)
  • Juice fra 2 store sitroner
  • 1,6 dl kokosnøttolje
  • 3,75 dl bringebær, ferske eller fryste (om du velger fryste,tin dem opp)
  • 1 moden banan

Hvordan du gjør det:

1. Putt valnøttene, dadlene og havsaltet i en food processor. Når alt er blandet godt sammen til en klump deler du det utover i en kakeform.

2. Putt all toppingingrediensene i food processoren og rør det sammen til en jevn røre

3. Hell toppingen over bunnen

4. Plasser kakeformen i fryseren til den er blitt hard

Før servering: La kaken stå på kjøkkenbenken i ca.15 (eller til den blir myk som på bildet) før servering slik at det er mulig å dele den opp i kakestykker

KOS DEG <3 ;)

Ønsker dere alle en kjempefin Søndag

Klemmer fra Nora

 

Straks tid for photoshoot!
Slik kan du bidra - Dyrebeskyttelsen Bergen.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på