fbpx

Straks tid for photoshoot!

Straks tid for photoshoot!

Hallo alle lesere! :) 


Imorgen skal jeg på photoshoot med Rolf-Ørjan Høgset! Vi skal gjøre en bikinishoot, slik at jeg får bikinibilder(helfigur studio) som jeg kan sende inn til Brun og Blid og Miss Universe Norway som pressebilder :) I år er det et krav at alle deltakerne i Miss Universe sender inn proffe helfigurbilder i casual outfit, aftenkjole og bikini. Jeg har jo selvfølgelig noen bilder jeg kunne brukt fra tidligere år, men jeg vil ha noe nytt.. Som folk ikke har sett før :) 

b2ap3_thumbnail_bib1_20130512-175726_1.jpg
Foto: Rolf-Ørjan Høgset (Brun og Blid Modell 2012)


Heldig vis kunne Rolf-Ørjan hjelpe meg litt med å få noen fine bilder! Jeg gleder meg til å se resultatet! Rolf-Ørjan fotograferer for flere norske magasiner, og han er i mine øyne en av Norges aller flinkeste fashionfotografer!

b2ap3_thumbnail_portobr.jpg
-Foto: Rolf-Ørjan Høgset (portobr. bikinimodell) 


Jeg jobber mye, og har min eneste fridag på en god stund imorgen. Bildene skal leveres senest 16. mai, så derfor må jeg kjøre 10 timer buss for 40 minutter photoshoot imorgen. Det blir en lang dag, men jeg håper det er verdt det! Jeg tenkte kanskje å gå en liten sponsor-runde i Oslo.. Kanskje ta en titt på noen selskapskjoler, så jeg får et lite avbrekk fra stress og "bussing" imorgen. Kanskje jeg til og med finner avtale til en photoshoot til, så det blir enda flere bilder i boken min..? Hvem vet ;D 

b2ap3_thumbnail_165801_10151931526425705_1413685155_n.jpg
-Her poserer Miss World Norway finalistene sammen med Fotballfruen for Rolf-Ørjan Høgset. 


Her har jeg min Online portfolio.


b2ap3_thumbnail_Photo_00021.jpg
-Meg og pusen vår Josefine :) 

Det kommer til å bli en laaaang dag imorgen med mye stress, så ikveld skal jeg slappe av. Spise litt god mat med kjæresten, og ta en runde med sunspa, slik at jeg er ordentlig Brun og Blid til imorgen! Jeg får besøk av to venninner som skal låne meg bikini til shooten imorgen. Jeg fant ut at jeg ikke har noen bikini, jeg ikke allerede har bilder i... (hahaha!) Derfor må jeg låne noe som er nytt og fresht. Oda har ekstremt mye fint tøy, så jeg regner med at utvalget av bikini blir spennende! Legger ut et eget innlegg om det.. med informasjon om hvordan jeg forbereder meg til shoot.. :) 


Ha en fortsatt fin søndag, folkens! 


-Anette <3


 

 

Fotograf; Ketil Sætnan :)
Nye bilder fra photoshoot, nye samarbeidspartnere ...

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på