NYTT SYN

 

 

 

Hei! Jeg tenkte å komme med en liten oppdatering på hva jeg har gjort i det siste. Med tanke på at det har vært både jul og nyttår har jeg ikke hatt tid til å blogge så mye.

 

For første gang i livet mitt har jeg vært i Trysil! Det var en veldig koselig tur hvor jeg fikk oppleve en del av Norge jeg aldri har sett med egne øyne før. Jeg prøvde også å stå på slalåm for første gang, noe som ikke gikk så veldig bra. Jeg er definitivt ikke født med ski på beina, så jeg brukte en god stund på å idet hele tatt lære meg å komme meg fremover. Ikke nok med det, men så klarte vennene mine jeg dro med å lure meg opp i stolheisen den første turen min, som omtrent går til toppen av fjellet. Jeg tror det er noe av det skumleste jeg har gjort på lenge, og jeg turte såvidt å reise meg opp igjen når jeg så hvor bratt bakken var. Det endte med at jeg for det meste sklei ned bakken, og ca en time senere var vi nede igjen!

Jeg håper min neste gang på ski kommer til å bli litt bedre, og jeg må passe på å kjøre litt i de lette bakkene før jeg blir dratt opp til toppen igjen!

 

Etter en lang dag i bakken dro vi på et badeland på et hotell i Trysil. Det var utrolig deilig å slappe av litt med svømming og badstue etter en meget skummel og slitsom dag på fjellet.

 

Senere feiret vi jul med de jeg var med i Trysil og dagen etter, selve julaften, dro vi ned til Jessheim for å feire jul der. På kvelden dro vi hjem til Moss og feiret jul der med våre nærmeste venner. Vi kom hjem ganske sent og de fleste var veldig slitene etter å ha feiret jul med sin egen familie, men vi koste oss med vår egen pakkeåpning og film.

 

Etter Julaften har jeg hatt det ganske travelt med å besøke både familie og venner. Jeg var en tur innom min storesøster hvor hele familien var samlet for å spise middag. Min onkel fra Sverige som jeg ikke har sett på lenge var også på besøk, noe som var veldig koselig! Heldigvis ser jeg de om ikke så lenge igjen, for da skal jeg være både vitne og brudepike for min storesøsters ekteskap!

 

På nyttårsaften samlet alle vennene seg hos meg, hvor jeg først hadde middagsselskap, og senere se på fyrverkeriet sammen og ønske hverandre et godt nyttår!

 

Håper dere hadde en fin julefeiring, og ønsker dere alle et godt nytt år!

 

 

 

 

 

                                                                Følg meg gjerne på mine sosiale medier!

                                                                                 Instagram: Simat_al

                                                       Facebook: Simat Al-Kuhaili - Veien min til Miss Norway 2019

 

 

Jeg søker samarbeidspartnere, så dersom det kan være interessant så kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beauty is not who you are on the outside, it is th...
Miss World
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på