fbpx

Ønsker DU lekre vipper av silke og øyer som virkelig popper? Ashti Skin Care.

Ønsker DU lekre vipper av silke og øyer som virkelig popper? Ashti Skin Care.

//Sponset

Hvis svaret er ja, så hvorfor ikke ta turen innom Ashti Skin Care i St.Marie gt. i Sarpsborg? Ho Ashti Skin Care brukes det silkevipper, som er laget av silke, og det nærmeste en kommer naturlige vipper. Vippene føles som sine egne! Hos Ashti ligger fokuset på økologiske produkter, og limet er derfor selvfølgelig økologisk. En stor fordel med økologisk lim, er at en unngår å få skadelige kjemikalier i øyet og huden rundt. Vi har jo bare to øyer, og det er viktig å ta vare på de - derfor er det lurt å velge økologisk.

Av naturlige årsaker, så sitter vippene lengre i de kjøligere månedene enn om sommeren. Dette er fordi øynene produserer mer fett om sommeren. Vippene skal sitte i 4-5 uker, men det er selvfølgelig avhengig av hvordan du selv behandler de. Ashti anbefaler påfyll 2-3 uker etter første behandling. DU kan selv velge hvilken modell du ønsker, men alle er single lashes og påføres en og en på dine vipper. Derfor vil det påføres et sted mellom 65-80 vipper - alt ut fra hvor mange du selv har i utgangspunktet. Med lette silkevipper, er det også mindre fare for slitasje på egne vipper, da disse ikke er så "tunge" som andre alternativer kan være. Ikke nok med dette, men NÅ får du disse flotte vippene for KUN kr. 550!! Det er jo ikke noe å nøle med da? Et slikt tilbud kommer en ikke over hver dag til denne kvaliteten!

Du kan bestille time til vipper ved å ta kontakt på...
Tlf: 40051016, eller ta en tur innom salongen på...
Adresse: St. Marie gate 50, 1706 Sarpsborg.
Følg henne gjerne på:
Facebook: Ashtiskincare
Instagram: Ashtiskincare

Som tidligere nevnt, har Ashti Skin Care en rekke andre behandlinger. Selv har jeg prøvd fiskespa, ansiktsbehandling og økologisk dagssminke. Dette anbefales på det sterkeste!

Mitt helhetsinntrykk og samarbeid med Ashti Skin Care.

Samarbeidet startet med to møter over noe godt å spise. I mai signerte vi samarbeidsavtale, og Ashti Skin Care ble min første sponsor i konkurransen. Jeg fikk ett supert førsteinntrykk av en fatastisk dame, og inntrykket har ikke endret seg siden. Dette er en dame som virkelig vet hva hun gjør, med et smittende smil og god service. Jeg kommer til å benytte meg av salongen i lang tid fremover! I løpet av samarbeidet har jeg vært med på selve åpningskvelden, tatt ulike behandlinger og til og med fått arrangert en jentekveld med vin og frukt, hvor Ashti satt sammen et fantastisk pakketilbud til oss. Hørtes en jentekveld fristende ut? Ja, da er det bare å ta kontakt, så ordner hun et tilbud tilpasset DEG og deres behov.

CAMILLA IN ACTION!
Nå er det endelig min tur til å blomstre!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på