fbpx

Tankene etter finalen - var det verdt det? + Nytt presseoppslag.

Tankene etter finalen - var det verdt det? + Nytt presseoppslag.

Foto: Natalia Pipkina

Her sitter jeg i pysjamas i sofaen, godt pakket inn under teppet. Ansiktet er nyskrubbet, for å skrubbe vekk restene fra spraytanen jeg hadde i finalen. For nei, med mye makeup og styling, og i tillegg trange klær som raskt skal dras over ansikt og hode, så ser dessverre ikke spraytanen min like lekker ut i ansiktet i dag. På soverommet ved siden av meg ligger min beste venninne og fortsatt sover. I går kveld hadde vi nemlig en etterlengtet jentekveld med film, serier og pizza! Om knappe to uker har vi 20års jubileum som venninner. Det er jo helt fantastisk! Det er jo nesten ikke til å tro, men i våre 20 år som venninner, har vi faktisk aldri hatt en eneste stor krangel.

I ettertid av finalen sitter jeg igjen med en haug med tanker. "Var det verdt det?", "Er jeg egentlig fornøyd med plasseringen min?", "Jobbet jeg hardt nok?", "Kunne jeg ha gjort en enda bedre innsats?". Jeg endte på topp 6, som 4th runner up, og burde vel egentlig være fornøyd med det. MEN, så er jeg jo en perfeksjonist. Det var jo ikke topp 6 som var målet mitt - det var topp 3. Jeg er skuffet - ikke over resultatet i seg selv, men over egen innsats siste ukene før finalen. Jeg har lenge hatt en topp 3 plassering på aktivitetspoeng i konkurransen - jeg hadde til og med sneket meg opp på 2.plass en kortere periode. Siste uken derimot, gikk dessverre det meste som kunne ha gått galt, galt. Samtidig som jeg kun måtte fokusere på å få nødkjoler og ting klart til selve finaledagen, skaffet andre på topplisten seg haugevis av sponsorer og presseoppslag. Dagen før finalen datt jeg derfor ned på en 6.plass på aktivitetspoenglisten. Derfor er jeg litt skuffet over meg selv. Jeg er jo en perfeksjonist. Ingen perfeksjonister ønsker seg en 6.plass. Derimot har konkurransen vært utrolig hard i år, og det ble nevnt at alle finalistene hadde flere poeng enn fjorårets 3.pass. Da blir jo brått ikke en 6.plass så ille alikevel? Jeg er fornøyd, og det er absolutt ikke slik at jeg mener jeg burde fått en bedre plassering enn noen av de over meg heller. Foto: Natalia Pipkina

Så her sitter jeg med en haug tanker og refleksjoner rundt deltakelsen og de siste seks månedene av mitt liv. Det er en litt rar følelse av at noe en jobber hardt for så lenge, brått bare er slutt etter finaledagen. Selv har jeg ikke helt klart å hente meg inn. Det er en tilpasningssak å komme seg tilbake til den vanlige hverdagen. Så var det verdt det? Ja. Det var verdt det. Det var verdt det for meg. Jeg har oppnådd det jeg ønsket den dagen jeg meldte meg på - jeg har gitt janteloven ett spark bak, og jeg har utfordret komfortsonen min. Jeg har fått muligheten til å bli kjent med mange flotte jenter og nye mennesker. Jeg har bygget ett nytt nettverk, og fått masse tilbud jeg kanskje ikke ville fått uten deltakelsen.

Miss Norway har fått 2 flotte vinnere. Camilla som blir sendt til Miss International er en utrolig verdig vinner, og en fantastisk person med mange talenter. Jeg har virkelig troen på at hun vil komme langt i konkurransen. Christina har jeg dessverre ikke fått muligheten til å bli så godt kjent med, men jeg ønsker de begge lykke til videre.

I går fikk jeg ett nytt presseoppslag i Folkebladet som du kan lese i sin helhet HER! I intervjuet forteller jeg om hva jeg synes om resultatet, den hektiske siste uken og at jeg er stolt av å ha opprettholdt bare toppkarakterer ved siden av konkurransen og jobb. Det vil også komme et intervju i Demokraten de nærmeste dagene, med meg og Sara Hassing! Er det noe DU lurer på ved konkurransen, så ikke nøl med å ta kontakt.

- Love from Linn Adriana.

 

Nå er det endelig min tur til å blomstre!
JEG SKAL REPRESENTERE NORGE I TOKYO
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på