fbpx

Opptatt av vippene dine? - SWISS CLINIC

Opptatt av vippene dine? - SWISS CLINIC

Er du opptatt av hvordan dine vipper ser ut? Vel, det er i hvertfall jeg. Jeg syns det er så fint å ha fyldige og lange vipper (med naturlig look). Jeg har brukt Vippe-extensions i et halvt års tid, og er superfornøyd med det. Men vippene har en tendens til å bli svakere med tiden, og de faller raskere av. Alle reagerer forskjellig. Noen mister masse vipper og har nesten ingen igjen etter de har hatt vippe-extensions en gang og noen får allergiske reaksjoner på det. Jeg som setter på vipper fast, har ikke massive problemer med dette, men jeg merker at jeg kunne tenke meg litt flere, mørkere og sterkere vipper. Jo flere vipper man har i utgangspunktet, jo mer extensions kan man fylle på. 

Jeg har kommet i kontakt med SWISS CLINIC, som skulle hjelpe meg med nettopp dette! Fikk pakken min i posten i dag, og jeg er så spent på å prøve produktet "SWISSLASHES" 

b2ap3_thumbnail_bilde-18.JPG

b2ap3_thumbnail_bilde-17.JPG

b2ap3_thumbnail_oyenvippeserum-3ml-423048-300x450.jpg

Illustrasjonsbilde fra Google

 

Dette er et vippeserum som stimulerer veksten av vippene og samtidig reparerer den de ødelagte vippene. Hvor flott er ikke det? Jeg har hørt så mye positivt om produktet, og kan ikke vente med å bruke det! 

Her kan dere gå inn på SWISS CLINIC sin facebook-side for å lese mer om produktet, eller gå rett inn her for å komme på hjemmesiden deres. Jeg skal senere vise dere hvordan dere skal påføre serumet og deretter vise dere før og etterbilder. Dette blir spennende!:D 

 

Her viser jeg fram årets bikinimote på direkten!
Photos in the sunshine.

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på