fbpx

Oslove

God kveld

Hei alle sammen!

I dag har var jeg en tur i Oslo for å møte ei venninne. Det er en god stund siden jeg har vært i Oslo nå, og elsket måten de hadde pyntet byen på. Det er så utrolig koselig med lys i alle kanter, er ikke særlig glad i vinteren, så å si på grunn av kulda. Men selve stemningen er noe jeg gleder meg til hvert år. Er generelt glad i å være i Oslo, er ikke derifra. Men den byen hadde jeg ikke bytte med noe andre byer, så litt trist jeg ikke bor der (enda). 

Det var utrolig koselig i dag. Ei venninne bor i Oslo, vi har ikke mulighet til å møtes ofte. Men selv da, så er det som om vi møttes i går hver gang vi treffes.

Om dere går inn på insta-profilen min så får dere sett video å.

https://www.instagram.com/donjetadeli/

Og ja, jeg har stripet håret! Det er faktisk første gang, alltid hatt mørkebrunt hår. Jeg følte at jeg trengte en forandring, og det var utrolig godt å få stripet det! Hvert fall når jeg faktisk ble fornøyd. Er til tider redd for å prøve noe nytt med håret osv. Men i og med at jeg ble fornøyd, så kan det hende jeg kommer til å gjøre det igjen. :D 

Vil du samarbeide send meg en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

 

Merry Christmas!
God jul!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på