fbpx

Langhelg i Paris!

75328628_491903958337763_6927317923828596736_n

Da var det allerede tirsdag.

Håper alle hadde en fin helg. Nå er jeg tilbake i Fredrikstad. Og er klar for en uke med jobb, før jeg reiser tilbake til Paris om en ukes tid igjen. Jeg må bli litt bedre på å finne tid til blogging. Men c’est la vie🤷🏼‍♀️

Jeg har hygget meg så mye med venner denne helgen. Jeg har blant annet vært i Jardin des plantés. En av mine favoritt parker, liggende nede ved Seine. Der det er mange forskjellige museer, aktiviteter samt fine bygg. Nå i November/Desember har de laget en utstilling med hav-tema som står i hagene. Om kvelden lyses de opp i mange farger. Vi var og så på skulpturene på fredag, og fant ut at vi ville komme tilbake på søndag for å sjekke ut den botaniske hagen.

Fredag kveld dro jeg på middag med noen venner. Utrolig gøy å se de igjen. En av dem er eier av blant annet magasinet PHOTO. Det er en veldig interessant gjeng å dra ut med. De møter alltid på kjentfolk, og introduserer meg stadig til nye mennesker. Noe jeg synes er veldig moro! Jeg er veldig sosial, og synes networking er viktig.

Restauranten var helt suveren og serverte russisk inspirert mat. 3 av 4 på middagen hadde russiske aner, så maten falt i smak.

Søndag dro vi på en litt mer tradisjonell restaurant, men som også serverte hjemmelaget russisk mat. Så det ble en ganske «russisk» helg på matfronten, men det er bare sånt som skjer når man er en internasjonal gjeng. 

 

Men over til et litt mere seriøst tema, som jeg synes er verdt å blogge om. Jeg kom over en liten demonstrasjon mens jeg var i den botaniske hagen på søndag. Det viste seg at et av de eldste dyrehagene i verden ligger der. Noe jeg slettes ikke hadde fått med meg. Det har vært åpent fra 1794 og i dag har de over 1200 dyr boende. Demonstrantene holdt opp skilt med hjerteskjærende bilder av dyr. Et av de plakatene jeg husker best var av en orangutang som har levd i dyrehagen i 47 år. Personlig er jeg helt i mot dyrehager. Jeg synes det er utrolig trist at dyr som hører hjemme i naturen, blir låst inne på små områder. Og selv om mange argumenterer for at dyrehager hjelper å beholde utrydningstruede arter, så tror jeg at det kunne vært løst på en bedre måte. Dyr må ofte lide på bekostning av mennesker. Og disse flotte menneskene sto ute tross dårlig vær for å demonstrere. Det har jeg stor respekt for. 

«Jeg er ikke en attraksjon». Fikk lov til å ta bilde av disse flotte menneskene som brukte søndagen til å stå opp for dyrs rettigheter.

« fengslet for deres underholdning»

 

Det var litt om min helg. Ønsker dere alle en god dag videre.

 

-Isabel

 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor send meg gjerne en Mail på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Hvem er jeg?
Mine forbilder i konkurransen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på