fbpx

Hvem er jeg?

75328842_1802033146594562_2881223100500803584_n

Foto: Daniel Millan

Mitt navn er Ina Kollset, jeg er 20 år gammel og kommer fra et lite tettsted som heter Svinndal. Siden sist jeg var deltaker i Miss Norway har det skjedd mye nytt. Jeg har flyttet for meg selv, og begynt å studere. Jeg studerer til å bli sykepleier på høgskolen i Østfold, og går nå 2. året. Planen min er å videreutdanne meg til å bli jordmor etter sykepleien. Det kan bli tøft å kombinere studier og Miss Norway, men jeg har alltid vært en hardarbeidende jente, og vet hva som skal til for å nå målene mine. Selvom det blir tøft så vet jeg at det blir verdt det! 

Noe som er utrolig viktig for meg er familie og venner. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem! De setter pris på meg, støtter meg, og hjelper meg å bli den beste versjonen av meg selv. Jeg føler meg så heldig og takknemlig som har så fine mennesker i livet mitt. 

Jeg ser på meg selv som en person med mye omsorg for andre mennesker, noe som også er grunnen til at jeg vil jobbe innen helse, slik at jeg får jobbet med mennesker. 

Jeg er på utkikk etter samarbeidspartnere til konkurransen, og hvis dette kunne vært noe for deg eller din bedrift så er det bare å ta kontakt! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Smiler som en dust
Langhelg i Paris!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på