fbpx

Photoshoot for Umbrokatalogen

Photoshoot for Umbrokatalogen

God kveld, alle lesere! 

Idag har jeg vært på photoshoot! Tilsammen 5 modeller og en god del fint treningstøy skulle til for å få istand bildene til den nye katalogen! Jeg har vært på en god del photoshoots opp igjennom, men jeg har aldri tatt bilder i bevegelse! På første delen av shooten, skulle vi fotograferes mens vi "jogga".. Hahaha! Det var supervanskelig å få det til å se ekte ut.. Og enda vanskeligere å se normal ut :P Det gikk til slutt, og jeg tror resultatet blir smashing! :) 
b2ap3_thumbnail_20130510_150817.jpg
Jeg har vært med på katalogbilder for Umbro tidligere, også.. Men denne gangen føler jeg vi fikk tatt noen skikkelig kule bilder! Modellene får velge seg ut klær fra katalogen! Tenkte jeg skulle ta en titt! Kanskje lysten på litt skikkelig hard trening kommer tilbake? ;)  
b2ap3_thumbnail_20130510_150827.jpg
Studioet vi brukte for shooten, har jeg vært i flere ganger tidligere.. Blant annet da vi skulle ha testshooten for finalistene til Brun og Blid finalen ifjor!

Legger ut bildene fra dagen idag så snart jeg har de tilgjengelig!


-Anette <3

Samarbeidspartner SiJa
SPONSOR - CORE COSMETIC

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på