fbpx

Photoshoot: Sneak Peek

Heii alle sammen ♥


De siste dagene nå så har jeg planlagt og gjennomført en photoshoot her hjemme, faktisk midt i stua. Som sakt så er jeg veldig glad i å lære meg nye ferdigheter og nå var det godt å kunne ha kunnskap om kamera, lys og raw-editing, så det var utrolig gøy å gjennomføre en slik sesjon her hjemme.
Selv om jeg ikke kan kalle meg profesjonell fotograf så må jeg si at bildene ble ganske bra! Dette er jo bare noen av bildene som ble tatt, så en liten steak peek for dere i dag!
Følg meg gjerne på instagram for å se andre bilder: INSTAGRAM

Dette lille hjemme prosjektet har bevist at man kan gjøre ganske mye alene, man må bare være litt kreativ! Håper det kan være til inspirasjon for noen der ute! Om ønskelig så deler jeg gjerne ut litt tips ♥
I tillegg er det jo også en kjempefin måte å vise dere litt mer av min personlighet!

Så med det så ble det kveld og jeg håper virkelig dere kan følge med videre for å bli bedre kjent med meg, min hjertesak og denne reisen.

Takk igjen for all støtten ♥

A. ♥

Bli med meg på reisen gjennom Miss Norway 2024!

Ønsker du å være en del av mitt team og støtte meg gjennom reisen til Miss Norway 2024? 
Om du er interessert gjerne ta kontakt på:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Instagram:@xabbyxsme 
Facebook: Veien til Miss Norway 2024

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Gjør deg klar for våren!
Vaffelkos!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på