fbpx

Presseoppslag/Photoshoot

Hei

Fotograf: Martin Stamnes

MUA: Makeupbyprimaa

Da var det back to school! Hatt litt av en lang dag, men vet dere hva jeg fikk til idag? Nemlig mitt 4 presseoppslag hos Hamar dagblad. Har dere lyst til å lese artikkelen, trykk på linken nedenfor:

https://www.hamar-dagblad.no/hamar/nyheter/kultur-og-underholdning/donjeta-deli-23-vil-bli-miss-universe/s/5-80-66940?fbclid=IwAR3YQ-Yb9k4Ff5i9Mq580iMTHYpAtM3Lm_pEo72YDVGSskEdhxfkKk1mIqM 

Da jeg var i Drammen fikk jeg anledningen til å ta en del bilder ute med Martin. Må nesten skryte litt om han, vi tok bilder ute. Og han er utrolig flink, anbefaler han på det sterkeste. 

Venter fortsatt på flere bilder tilsendt til meg, og gleder meg til å vise dere resten av bildene. Kan også nevne at det faktisk begynner å nærme seg semifinale uttaket. Tiden har gått så fort både når det gjelder skole, men også konkurransen. Samtidig som jeg er veldig spent fremover så må jeg nesten innrømme at jeg er litt nervøs. Vil takke absolutt alle som støtter meg og heier på meg gjennom konkurransen. Har ikke ord som kan beskrive hvor takknemlig jeg er for alle menneskene som støtter meg. 

Husk å like offentlig siden min https://www.facebook.com/Donjeta-Deli-Miss-Universe-2020-100433771367045/?modal=admin_todo_tour så får dere med dere spenningen fremover. 

PS: Send meg gjerne mail om interesse for samarbeid: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Dere får ha en fin kveld videre, så høres vi om ikke lenge!

 

Australia BRENNER!
Photoshoot i Tyskland
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på